Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

Health Portal » Cправочник лекарств » МУКАЛТИН® ФОРТЕ З ВІТАМІНОМ С

МУКАЛТИН® ФОРТЕ З ВІТАМІНОМ С

Таблетки для жування № 10х2, № 10х10 у блістерах


Производитель:АТ "Галичфарм", м. Львів/ВАТ "Київмедпрепарат", м. Київ


Міжнародна назва:Comb drug


ATC класифікація:R05CA10


Русское название:


для медичного застосування препарату

Мукалтин® Форте з вітаміном С

(Mucaltin Forte and Vitamin C)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості:двоопуклі таблетки сірувато-бурого кольору із вкрапленнями;

склад:1 таблетка містить мукалтину (у перерахуванні на 14,7% вміст відновлюючих моноцукрів) 0,1 г, кислоти аскорбінової 0,1 г;

допоміжні речовини:магнію карбонат основний, аспартам, кальцію стеарат, цукор-пудра, полівінілпіролідон, ароматизатор.

Форма випуску. Таблетки для жування.

Фармакотерапевтична група.Відхаркувальні засоби. Код АТС R05С А10.

Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка. Відхаркувальний засіб із секретомоторною дією, що пов'язана з наявністю слизових речовин, які належать до полісахаридів. Має пом'якшувальну, протизапальну та обволікаючу властивість. Нормалізує змінену бронхолегеневу секрецію, покращує виділення мокротиння: зменшує його в'язкість та адгезивну властивість, полегшуючи виведення секрету із бронхів. Аскорбінова кислота (вітамін С) бере участь в окисно-відновних процесах, регуляції обміну вуглеводів та амінокислот, метаболізмі тироксину, біосинтезі катехоламінів, гормонів, інсуліну. Вона необхідна для згортання крові, регенерації сполучної та кісткової тканин, а також нормалізує проникність капілярів, підвищує неспецифічну резистентність організму.

Фармакокінетика.Не вивчалась.

Показання для застосування. Гострі та хронічні захворювання дихальних шляхів (трахеїт, бронхіт, пневмонія ), що супроводжуються утворенням густого та в'язкого бронхіального секрету та/або порушенням його відхаркування.

Спосіб застосування та дози. Препарат призначають 3 - 4 рази на добу, до їди. Таблетки слід розжовувати до повного їх розсмоктування.

Дорослим призначають по 1 таблетці на прийом. Разові дози для дітей старше 3 років - 0,5 - 1 таблетка.

Тривалість лікування залежить від форми захворювання і становить від 7 днів до термінів, достатніх для зняття клінічної симптоматики.

Побічна дія. Інколи можливий розвиток алергічних реакцій (кропив'янка, свербіж). При виникненні побічних ефектів необхідно припинити застосування препарату.

Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату. Діти до 3 років.

Передозування.

Симптоми:печія, діарея, можливий розвиток гіпервітамінозу.

Лікування:промивання шлунка, терапія - симптоматична.

Особливості застосування. Досвід застосування в періоди вагітності і лактації відсутній.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Не встановлена.

Умови та термін зберігання. Зберігати в недоступному для дітей, сухому місці при температурі від +8°С до +15°С. Термін придатності - 2 роки.

Умови відпуску. Без рецепта.

Упаковка. Таблетки №10 ´ 2 та № 10 ´ 10 у контурних чарункових упаковках, у пачці.

Виробник.АТ "Галичфарм".

Адреса. 79601, Україна, м. Львів, вул. Опришківська, 6/8.


МУКАЛТИН® ФОРТЕ З ВІТАМІНОМ С так же ищут как:
МУКАЛТИН® ФОРТЕ З ВІТАМІНОМ С отзывы - инструкция МУКАЛТИН® ФОРТЕ З ВІТАМІНОМ С - описание препарата МУКАЛТИН® ФОРТЕ З ВІТАМІНОМ С - побочные эффекты МУКАЛТИН® ФОРТЕ З ВІТАМІНОМ С - применение препарата МУКАЛТИН® ФОРТЕ З ВІТАМІНОМ С - отзывы МУКАЛТИН® ФОРТЕ З ВІТАМІНОМ С - описание МУКАЛТИН® ФОРТЕ З ВІТАМІНОМ С - купить МУКАЛТИН® ФОРТЕ З ВІТАМІНОМ С - подробная иформация МУКАЛТИН® ФОРТЕ З ВІТАМІНОМ С

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100