Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

КРАТАЛ

Таблетки №10х2 у контурних чарункових упаковках


Производитель:ЗАТ НВЦ "Борщагівський ХФЗ", м. Київ


Міжнародна назва:Comb drug


ATC класифікація:C01EX


Русское название:


для медичного застосування препарату

КРАТАЛ

(CRATAL)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості:овальні таблетки від світло-сірого або світло-бурого до темно-бурого кольору, з вкрапленнями, з двоопуклою поверхнею;

склад:1 таблетка містить таурину 867 мг, екстракту плодів глоду густого 43 мг, екстракту кропиви собачої густого 87 мг;

допоміжні речовини: крохмаль картопляний, магнію стеарат, аеросил.

Форма випуску.Таблетки.

Фармакотерапевтична група.Комбіновані кардіологічні засоби. Код АТС CO1E X.

Фармакологічні властивості.Фармакодинамiка. Кратал має м'яку кардіотонічну, антиангінальну, антиоксидантну та антиаритмічну, антигіпоксичну, антиагрегантну дії. Препарат інгібує ренін-ангіотензинову та калікреїн-кінінову системи, процеси перекисного окислення ліпідів, позитивно впливає на продукцію цАМФ. Поліпшує кровопостачання та функціональний стан міокарда, збільшує “коронарний резерв”, поліпшує скорочувальну та насосну функції серцевого м'яза, зменшує артеріальний тиск та нормалізує частоту серцевих скорочень.

Кратал знижує ознаки дигіталісної інтоксикації. Підвищує працездатність, покращує настрій, справляє заспокійливу, нейропротекторну дії (усуває соматонегативнi порушення - дратівливiсть, коливання настрою).

Фармакокінетика. Компоненти препарату практично повністю всмоктуються з травного тракту. Час, за який досягається максимальна концентрація таурину та iнших компонентiв препарату в крові, становить 2 години. Кратал рівномірно розподіляється у тканинах і рідинах організму. Основна кількість його виводиться із сечею, період напіввиведення - 6 - 8 годин.

Показання для застосування.Нейроциркуляторні дистонії; у складі комбінованої терапії при хронічній ішемічній хворобі серця, пострадіаційному синдромі.

Спосіб застосування та дози.Препарат призначають внутрішньо, по 1 - 2 таблетки 3 рази на день, перед їжею. Курс лікування становить 3 - 4 тижні.

Побічна дія.Можливi прояви пiдвищеної чутливостi, диспептичнi явища.

Протипоказання.Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Передозування.Прояви гiперчутливостi, диспептичнi реакцiї, сонливість, що потребують відміни препарату та проведення симптоматичної терапії.

Особливості застосування.Дотепер немає даних щодо застосування препарату в періоди вагітності та лактації. На період лікування пацієнтам, які приймають Кратал, необхідно утримуватися від керування транспортними засобами та роботи з потенційно небезпечними механізмами. Досвіду застосування препарату для лікування дітей немає.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами.Потенціює антиангінальні ефекти нітратів, антагоністів кальцію, β-адреноблокаторів, антигіпоксантів, нейропротекторів.

Умови та термін зберігання.Зберігати у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 0С. Термін придатності - 3 роки.

Умови відпуску. Без рецепта.

Упаковка.По 10 таблеток у контурній чарунковій упаковці, по 2 упаковки в пачці.

Виробник.ЗАТ НВЦ “Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод”.

Адреса.Україна, 03134, м. Київ, вул. Миру 17.


КРАТАЛ так же ищут как:
КРАТАЛ отзывы - инструкция КРАТАЛ - описание препарата КРАТАЛ - побочные эффекты КРАТАЛ - применение препарата КРАТАЛ - отзывы КРАТАЛ - описание КРАТАЛ - купить КРАТАЛ - подробная иформация КРАТАЛ

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100