Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    Health Portal » Cправочник лекарств » КОНВАЛІЙНО-ВАЛЕРІАНОВІ КРАПЛІ

    КОНВАЛІЙНО-ВАЛЕРІАНОВІ КРАПЛІ

    загрузка...

    Краплі по 25 мл у флаконах-крапельницях


    Производитель:ВАТ "Тернопільська фармацевтична фабрика", м. Тернопіль/ТОВ "Тернофарм", м. Тернопіль


    Міжнародна назва:Comb drug


    ATC класифікація:C01EX


    Русское название:ЛАНДЫШЕВО-ВАЛЕРИАНОВЫЕ КАПЛИ


    Інструкція

    для медичного застосування препарату

    конвалійно-валеріанові Краплі

    Склад лікарського засобу:

    діючі речовини: 1 мл крапель містить конвалії настойки 0,5 мл, валеріани настойки 0,5 мл.

    допоміжна речовина: етанол 70 %.

    Лікарська форма. Краплі.

    Прозора рідина бурувато-червоного кольору з характерним запахом.

    Назва і місцезнаходження виробника.

    ВАТ "Тернопільська фармацевтична фабрика"

    або ТОВ «Тернофарм».

    Україна, 46010, м. Тернопіль, вул. Фабрична, 4.

    Тел./факс: (0352) 521-444, http://www.ternopharm.com.ua.

    Фармакотерапевтична група. Комбіновані кардіологічні препарати. Код АTC СO1E X.

    Біологічно активні речовини, що містяться в коренях та кореневищах валеріани (ефірна олія, валеріанова кислота, борнеол, алкалоїди, дубильні речовини, цукри), зменшують процеси збудження в центральній нервовій системі, посилюють дію інших седативних, снодійних, аналгетичних та спазмолітичних засобів.

    Серцеві глікозиди, що містяться в настойці конвалії, чинять кардіотонічну і гіпертензивну дію. Під впливом препарату підвищується скорочувальна властивість міокарда, збільшуються ударний і хвилинний об'єм серця, дещо зменшуються дилатація порожнин серця, аритмія, набряки. Чинить тонізуючу дію на судини, проявляє седативні властивості. Глікозиди чинять діуретичну дію.

    Показання для застосування. Кардіоневроз, початкова стадія хронічної серцевої недостатності, вегетативні неврози (у поєднанні з седативними засобами).

    Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату, брадикардія, атріовентрикулярна блокада, синдром Адамса-Стокса-Морганьї, депресія та інші захворювання, що супроводжуються пригніченням діяльності центральної нервової системи; значні органічні зміни серцевого м'яза і судин, гострий міокардит, ендокардит, виражений кардіосклероз; період вагітності та годування груддю, дитячий вік до12 років.

    Особливі застереження.

    -Застосування у період вагітності та годування груддю. Оскільки до складу препарату входить етиловий спирт, настойку не рекомендується застосовувати жінкам у періоди вагітності і годування груддю.

    -Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами. У період застосування препарату слід утримуватися від керування транспортними засобами та роботи з іншими механізмами.

    -Діти. Не застосовувати дітям віком до 12 років.

    Спосіб застосування та дози. Призначають дорослим внутрішньо по 15 - 20 крапель 2 - 3 рази на добу. Дітям віком від 12 років призначають по 10 - 15 крапель 2-3 раза на добу.

    Тривалість лікування визначається лікарем індивідуально - залежно від клінічного ефекту, характеру комплексної терапії та переносимості препарату.

    Передозування.Можливі головний біль, запаморочення, сонливість, відчуття серцебиття.

    Побічні ефекти. Зміни з боку серцево-судинної системи: аритмія, тахікардія, рідко - брадикардія, порушення антріовентрикулярної провідності; з боку центральної нервової системи: сонливість, пригнічення емоцій, депресія, зниження розумової та фізичної працездатності, головний біль, м'язова слабкість; з боку шлунково-кишкового тракту: нудота, блювання, діарея; з боку імунної системи: алергічні прояви на шкірі - висипи, свербіж, гіперемія, набряки. При прийманні протягом тривалого часу - головний біль, психічне збудження, зниження гостроти слуху та зору, галюцинації, пригнічення процесу травлення.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій. Препарат може потенціювати дію седативних, снодійних, аналгетичних, спазмолітичних та серцевих засобів.

    Термін придатності. 2 роки.

    Умови зберігання. В захищеному від світла місці при температурі не вище 25 оС.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Упаковка. По 25 мл у флаконах-крапельницях.

    Категорія відпуску. Без рецепта.


    КОНВАЛІЙНО-ВАЛЕРІАНОВІ КРАПЛІ так же ищут как:
    КОНВАЛІЙНО-ВАЛЕРІАНОВІ КРАПЛІ отзывы - инструкция КОНВАЛІЙНО-ВАЛЕРІАНОВІ КРАПЛІ - описание препарата КОНВАЛІЙНО-ВАЛЕРІАНОВІ КРАПЛІ - побочные эффекты КОНВАЛІЙНО-ВАЛЕРІАНОВІ КРАПЛІ - применение препарата КОНВАЛІЙНО-ВАЛЕРІАНОВІ КРАПЛІ - отзывы КОНВАЛІЙНО-ВАЛЕРІАНОВІ КРАПЛІ - описание КОНВАЛІЙНО-ВАЛЕРІАНОВІ КРАПЛІ - купить КОНВАЛІЙНО-ВАЛЕРІАНОВІ КРАПЛІ - подробная иформация КОНВАЛІЙНО-ВАЛЕРІАНОВІ КРАПЛІ

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100