Полезное для всех

загрузка...

Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

Health Portal » Cправочник лекарств » КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН

КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН

Порошок у пакетиках № 5, № 10


Производитель:СмітКляйн Бічем СА


Міжнародна назва:Comb drug


ATC класифікація:N02BE51


Русское название:КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН


для медичного застосування препарату

КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН

(COLDREX MAXGRIPLEMON)

Склад лікарського засобу:

діючі речовини:1 пакетик містить парацетамолу 1000 мг, фенілефрину гідрохлориду 10 мг та кислоти аскорбінової 40 мг;

допоміжні речовини: сахароза, кислота лимонна, натрію цитрат, крохмаль маїсовий, натрію цикламат, натрію сахарин, кремнію діоксид колоїдний безводний, ароматизатор лимонний та куркумін натуральний (E 100).

Лікарська форма.Порошок.

Неоднорідний сипучий порошок світло-жовтого кольору із запахом лимона.

Назва і місцезнаходженнявиробника.

“ГлаксоСмітКлайн Консьюмер Хелскер” (Великобританія) на заводі “СмітКляйн Бічем СА” (Іспанія).

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, Brentford, TW8 9GS, U.K.

Фармакотерапевтична група.

Аналгетики та антипіретики. Код АТС N02B E51.

Парацетамол є аналгетиком-антипіретиком. Фенілефрину гідрохлорид - симпатоміметик. Його дія пов'язана, в першу чергу, з прямою стимуляцією адренорецепторів, в основному альфа-адренорецепторів. Фенілефрину гідрохлорид зменшує набряк слизової оболонки носа. Аскорбінова кислота є життєво необхідним вітаміном, що додається до складу препарату для компенсації втрати вітаміну С, яка може виникнути на початку вірусної інфекції. Жодний з активних інгредієнтів не спричиняє сонливості.

Показання для застосування.

Симптоматичне лікування застудних захворювань та грипу (полегшення головного болю, ознобу, закладення носа, синусового болю та болю у горлі).

Протипоказання.

Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів, що входять до складу препарату. Порушення функції печінки або тяжкі порушення функції нирок, артеріальна гіпертензія, гіпертиреоз, цукровий діабет, захворювання серця. Період вагітності. Дитячий вік до 12 років.

Препарат протипоказаний пацієнтам, які застосовують трициклічні антидепресанти або бета-блокатори, застосовують або застосовували протягом двох останніх тижнів інгібітори моноаміноксидази.

Належні заходи безпеки при застосуванні.

Слід уникати одночасного застосування з іншими препаратами, призначеними для симптоматичного лікування застуди та грипу, судинозвужувальними препаратами для лікування риніту, лікарськими засобами, що містять парацетамол.

Не можна перевищувати призначену дозу.

Фенілефрин, що входить до складу препарату, може спричинити напади стенокардії.

З обережністю слід застосовувати препарат людям літнього віку.

Особливі застереження.

Застосування у період вагітності або годування груддю.

У період вагітності застосування препарату не рекомендується.

У період годування груддю препарат можна застосовувати лише тоді, коли очікувана користь для матері перевищує потенційний ризик для плода.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.

Не впливає.

Діти.

Не рекомендується застосовувати препарат дітям віком до 12 років через досить високий вміст парацетамолу.

Спосіб застосування та дози.

Препарат застосовують внутрішньо. Висипати вміст одного пакетика в чашку і залити гарячою водою. Перемішувати до повного розчинення. Додати, за необхідності, холодної води та цукор за смаком.

Дорослі та діти віком від 12 років - 1 пакетик. За необхідності дозу можна повторити через 4 - 6 годин. Не приймати частіше ніж через 4 години. Максимальна добова доза - 4 пакетики. Максимальна курсова доза - 28 пакетиків. Курс лікування - не більше 7 днів.

Передозування.

Симптоми:печінкова недостатність, головний біль, блідість, підвищення артеріального тиску, можлива також рефлекторна брадикардія, екстрасистолія, нудота, блювання.

Ризик передозування вище у пацієнтів із захворюваннями печінки.

Лікування:промивання шлунка, прийом активованого вугілля, симптоматична терапія.

Антидоти парацетамолу - N-ацетилцистеїн та метіонін.

Побічні ефекти.

Можливі шкірний висип, свербіж, кропив'янка, ангіоневротичний набряк; артеріальна гіпертензія, головний біль, запаморочення, безсоння, відчуття серцебиття, брадикардія, аритмія, олігурія; нудота, діарея; рідко - тромбоцитопенія, анемія, лейкопенія, нейтропенія, агранулоцитоз, панцитопенія, ниркова коліка, нефротоксичний та гепатотоксичний ефект.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.

Антикоагулювальний ефект варфарину та інших кумаринів може бути посилений тривалим регулярним застосуванням парацетамолу з підвищенням ризику кровотечі. Метоклопрамід і домперідон можуть збільшувати швидкість всмоктування парацетамолу, а холестерамін - зменшувати. При нетривалому застосуванні згідно з рекомендованим режимом застосування вказані взаємодії не мають клінічного значення.

Взаємодія між симпатоміметичними амінами, такими як фенілефрин та інгібіторами моноаміноксидази, спричиняє гіпертензивний ефект. Фенілефрин може знижувати ефективність бета-блокаторів та антигіпертензивних препаратів. Стани, при яких застосовуються ці препарати, є протипоказанням щодо застосування препарату Колдрекс МаксГрип Лимон.

Термін придатності.

3 роки.

Умови зберігання.

Зберігати при температурі не вище 25°С.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка.

По 5 або 10 пакетиків у картонній коробці.

Категорія відпуску.

Без рецепта.


КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН так же ищут как:
КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН отзывы - инструкция КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН - - препарат КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН - побочные эффекты КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН - применение препарата КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН - отзывы КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН - описание КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН - купить КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН - подробная иформация КОЛДРЕКС МАКСГРИП ЛИМОН

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100