Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

Health Portal » Cправочник лекарств » ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА

ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА

Если Вам понравилась информация про ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА то нажмите на

Рідина по 250 мл у пляшках


Производитель:ДП "Черкаси-ФАРМА" , м.Черкаси


Міжнародна назва:Chole medicata*


ATC класифікація:M02AX10


Русское название:ЖЕЛЧЬ МЕДИЦИНСКАЯ КОНСЕРВИРОВАННАЯ


для медичного застосування препарату

ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА

Склад лікарського засобу:

діюча речовина:

1 л розчину містить: жовчі великої рогатої худоби і свиней 900 мл;

допоміжні речовини:етанол 96%, формальдегіду розчин, нітрофуралу розчин у 70% спирті (1:500), віддушка.

Лікарська форма. Рідина.

Рідина від жовто-коричневого до темно-коричневого кольору із зеленуватим відтінком або від світло-зеленого до темно-зеленого кольору з коричневатим відтінком, зі специфічним запахом. Допускається наявність пластівчастого або дрібнозернистого осаду.

Назва і місцезнаходження виробника. ДП „Черкаси-ФАРМА".

Україна, 18008, м. Черкаси, вул. Смілянська, буд. 122/30.

Фармакотерапевтична група.Засоби, які застосовуються місцево при суглобовому та м'язовому болях. КОД АТС М02А Х10.

Препарат чинить протизапальний, знеболювальний, розсмоктуючий та емульгуючий ефекти.

Показання для застосування. Гострі чи хронічні артрози та артрити, спондилоартрози і спондилоартрити, вторинні радикуліти, п'яткові шпори, бурсити. Препарат також застосовують при забиттях, розтягненні зв'язок, м'язів, підшкірних гематомах, станах після переломів кісток без порушення цілісності м'яких тканин, при фантомному болю після ампутації кінцівок, рубцевих змінах шкіри.

Протипоказання. Порушення цілісності і запальні явища шкіри і підшкірної клітковини, гнійничкові захворювання, бешиха. Захворювання лімфатичної системи з гострим перебігом - лімфангоїти і лімфаденіти.

Належні заходи безпеки при застосуванні. При накладанні компресів недопустимо використовувати поліетилен, нейлон та інші синтетичні матеріали.

У разі подразнення шкіри жовчю і при необхідності продовження застосування препарату тривалість аплікації становить 6-10 годин на добу. Після зняття компресу уражену ділянку миють теплою водою і змазують індиферентною маззю.

Особливі застереження.

- Застосування у період вагітності або годування груддю. Досвід застосування препарату в період вагітності та годування груддю відсутній.

- Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.Не впливає.

- Діти.Досвід застосування препарату при лікуванні дітей відсутній.

Спосіб застосування та дози. Препарат застосовують у схемах комплексної терапії сумісно з іншими лікарськими засобами.

Застосовують зовнішньо (перед застосуванням збовтують) у вигляді компресів. Жовчю просочують 2-6 шарів марлі, накладають на ділянку ураження, накривають тонким шаром вати і воскованим папером, а потім фіксують тонкою пов'язкою. При висиханні марлеву серветку зволожують водою кімнатної температури і знову фіксують пов'язкою. Тривалість аплікації компресу - 24 години. Зміну компресів здійснюють щоденно, як і зміну фіксуючої пов'язки. Залежно від характеру та вираженості захворювання курс лікування становить 6-30 днів. Повторні курси - через 1-2 місяці.

Передозування. Немає даних щодо передозування препаратом.

Побічні ефекти. У поодиноких випадках виникає подразнення шкірного покриву, яке швидко минає при відміні препарату. В таких випадках наступне застосування препарату можливе не раніше, ніж через 15-30 діб.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій. Немає даних щодо взаємодії з іншими лікарськими засобами.

Термін придатності.2,5 року.

Умови зберігання.

Зберігати в захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 °С.

Упаковка. По 250 мл у скляних пляшках.

Категорія відпуску.Без рецепта.


ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА так же ищут как:
ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА отзывы - инструкция ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА - описание препарата ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА - побочные эффекты ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА - применение препарата ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА - отзывы ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА - описание ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА - купить ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА - подробная иформация ЖОВЧ МЕДИЧНА КОНСЕРВОВАНА

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100