Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

Health Portal » Cправочник лекарств » ГІДРОКОРТИЗОН

ГІДРОКОРТИЗОН

Если Вам понравилась информация про ГІДРОКОРТИЗОН то нажмите на

Мазь очна 1% по 5 г у тубах


Производитель:Галеніка а.д.


Міжнародна назва:Hydrocortisone


ATC класифікація:S01BA02


Русское название:ГИДРОКОРТИЗОН


ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

ГІДРОКОРТИЗОН

(HYDROCORTISONE)

Склад лікарського засобу:

Діюча речовина: hydrocortisone; 17- оксикортикостерон;

1 г мазі містить гідрокортизону 10 мг;

допоміжні речовини:парафін білий м'який.

Лікарська форма. Мазь очна.

Гомогенна мазьбілого або майже білого кольору.

Фармакотерапевтична група. Засоби, що застосовуються в офтальмології. Протизапальні засоби. Кортикостероїди.

Код АТС S01B A02.

Фармакологічні властивості.

Гідрокортизон - гормон кори наднирників. Має протизапальні, протиалергічні, протинабрякові властивості, зменшує свербіж. Механізм дії пов'язаний із здатністю пригнічувати фосфоліпази А2, порушувати синтез простагландинів, активацію тканинних кінінів. Гідрокортизон гальмує міграцію лейкоцитів та лімфоцитів у вогнище запалення, перешкоджає розвитку запальної реакції, зменшує ексудацію та проникність капілярів, має антиметаболічну дію. Гальмує розвиток сполучної тканини, відкладення колагену і рубцювання.

Гідрокортизон у невеликій кількості проникає через інтактну рогівку до передньої камери ока. При запаленні або ушкодженні рогівки імовірність пенетрацї зростає і залежить від анатомічних особливостей рогівки.

Показання для застосування.Сезонні алергічні кон'юктивіти, паренхіматозні кератити, епісклерити, екзематозні кератокон' юктивіти, гострі та хронічні іридоцикліти, увеїти.

Протипоказання.Герпетичні кератити, гнійні, вірусні туберкульозні, грибкові захворювання очей; первинна глаукома, порушення цілісності епітелію в місцях травматичних уражень рогівки.

Особливі застереження. Не застосовувати без перерви більше 2 тижнів. За необхідності застосування у пацієнтів з відкрито- або закритокутовою глаукомою, лікування проводять під контролем внутрішньоочного тиску.

Необхідно уникати носіння контактних лінз у період застосування мазі.

Застосування у період вагітності або годування груддю.

При вагітності та в період годування груддю застосування мазі очної Гідрокортизону можливе протягом не більше 7 - 10 днів за умов, якщо очікуваний лікувальний ефект суттєво перевищує ризик для плода та немовляти.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами.

У період лікування слід утриматись від такої діяльності внаслідок можливого подразнення в місці застосування мазі.

Діти.

Препарат не застосовують дітям.

Спосіб застосування та дози.Застосовують зовнішньо або субкон'юктивальнодорослим.

Звичайно приблизно 1 см мазі вводять у кон'юктивальний мішок 2 - 3 рази на добу протягом 2 тижнів.

Перед застосуванням мазі необхідно ретельно вимити руки. Після нанесення мазі - заплющити очі на 1 - 2 хв. Курс безперервного лікування не повинен бути більшим за 2 тижні, потім необхідно зробити перерву.

Передозування.Посилення симптомів побічної дії.

Побічні ефекти.Свербіж та печіння в місці застосування, алергічні реакції (контактний дерматит, екзема повік); при тривалому застосуванні (понад 3 - 6 тижнів) - розвиток стероїдної глаукоми з можливим ураженням зорового нерва; при багаторічних повторних курсах терапії - формування задньої субкапсулярної катаракти, екзофтальм.

Взаємодія з іншими лікарськимизасобами та інші види взаємодій.Не рекомендується одночасне застосування із іншими офтальмологічними препаратами.

Термін придатності. 5 років

Умови зберігання. Зберігати в недоступному для дітей, сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 °С.

Упаковка. По 5 г у тубі. По 1 тубі у картонній коробці.

Категорія відпуску. За рецептом.

Виробник. «Галеніка а.д.».

Адреса. Батайнічкі друм б.б., 11080 Бєлград, Сербія.


ГІДРОКОРТИЗОН так же ищут как:
ГІДРОКОРТИЗОН отзывы - инструкция ГІДРОКОРТИЗОН - описание препарата ГІДРОКОРТИЗОН - побочные эффекты ГІДРОКОРТИЗОН - применение препарата ГІДРОКОРТИЗОН - отзывы ГІДРОКОРТИЗОН - описание ГІДРОКОРТИЗОН - купить ГІДРОКОРТИЗОН - подробная иформация ГІДРОКОРТИЗОН

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100