Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

НАЗОЛ БЕБІ

Краплі назальні 0,125 % по 15 мл у флаконах №1


Производитель:ІДА (Інстітуто Де Анджелі)


Міжнародна назва:Phenylephrine


ATC класифікація:R01AA04


Русское название:НАЗОЛ БЕБИ


ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

НАЗОЛ БЕБІ

(NAZOL BABY)

Загальна характеристика:

міжнародна назва: phenilephrine;

основні фізико-хімічні властивості:прозорий, безбарвний розчин;

склад: 1 мл препарату містить 1,25 мг фенілефрину гідрохлориду;

допоміжні речовини: вода очищена, гліцерин, макрогол 1500, натрію фосфат двохосновний дигідрат, калію дигідрофосфат, динатрієва сіль ЕДТА, бензалконію хлорид.

Форма випуску. Краплі назальні.

Фармакотерапевтична група.Протинабрякові та інші назальні препарати для місцевого застосування. Симпатоміметики.

Код АТС R01А А04.

Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка. Фенілефрину гідрохлорид є синтетичним адреноміметиком. Стимулюючи a-адренорецептори судин, він сприяє вираженій судинозвужувальній дії. Судинозвужувальний ефект проявляється зменшенням припливу крові, зменшенням набряку слизових оболонок носа, придаткових пазух і євстахієвої труби. Тим самим відновлюється дихання через ніс, яке було порушено при грипі, застудних і алергічних захворюваннях.

Локальне звуження судин слизових оболонок носа і придаткових пазух настає через 3-5 хв після введення препарату у порожнину носа. Протинабрякова дія триває до 4-6 год. Гліцерин, що входить до складу препарату, пом'якшувально діє на подразнену слизову оболонку носових ходів і захищає її від надмірного висушування.

Фармакокінетика.Препарат для місцевого застосування. При всмоктуванні з шлунково-кишкового тракту метаболізується моноаміноксидазою в печінці та кишечнику.

Показання для застосування. У дітей віком від 2 місяців до 6 років при гострих ринітах, синуситах, гострих отитах (як допоміжний засіб).

Спосіб застосування та дози.Закапувати у кожний носовий хід дітям віком від 2 місяців до 1 року - по 1 краплі; від 1 до 2 років - по 1-2 краплі; від 2 до 6 років - по 2-3 краплі. Повторювати не раніше, ніж через 4 год, але не частіше 4 разів на добу. Для дітей віком від 6 років передбачається використання більш концентрованих розчинів фенілефрину (0,25 %). Тривалість лікувального курсу зазвичай не перевищує 3-х днів.

Побічна дія. Відчуття печіння, поколювання у носі, відчуття припливу крові до обличчя, можливі порушення серцевого ритму, підвищення артеріального тиску, запаморочення, відчуття страху.

Протипоказання. Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів препарату, порушення серцевого ритму, підвищений артеріальний тиск, захворювання щитоподібної залози, цукровий діабет, гіпертиреоз.

Передозування. Хоч при місцевому застосуванні звичайно не виникають побічні системні реакції, проте при надлишкових дозах, особливо при тривалому застосуванні, можуть спостерігатися порушення серцевого ритму, підвищення артеріального тиску, збудження. Лікування симптоматичне.

Особливості застосування. Перед застосуванням закинути голову хворого, після чого перевернути флакон над носовим ходом. У такому положенні препарат виділяється краплями. Не рекомендується користуватися одним і тим самим флаконом кільком особам, щоб уникнути поширення інфекції.

Зберігання набряклості носових ходів після 3-ої доби застосування може свідчити про наявність викривлення носової перегородки, гнійного гаймориту, аденоїдів, алергічного риніту, стійкої бактеріальної інфекції або інших захворювань, що потребують консультації профільного спеціаліста і спеціалізованої комплексної терапії.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами.Не слід застосовувати разом з іншими судинозвужувальними засобами (при будь-якому шляху введення останніх).

Умови та термін зберігання. При температурі 15 - 30 °С у сухому, недоступному для дітей місці.

Термін придатності - 2 роки.

Умови відпуску.Без рецепта.

Упаковка.Пластиковий флакон білого кольору, ємністю 15 мл, з ковпачком, що закручується, і конічним розподільником у картонній упаковці.

Виробник. Сагмел, Інк.,

Адреса.Instituto De Angeli, 50066 Reggello (Florence)

Loc. Prulli n. 103/c, Italy.


НАЗОЛ БЕБІ так же ищут как:
НАЗОЛ БЕБІ отзывы - инструкция НАЗОЛ БЕБІ - описание препарата НАЗОЛ БЕБІ - побочные эффекты НАЗОЛ БЕБІ - применение препарата НАЗОЛ БЕБІ - отзывы НАЗОЛ БЕБІ - описание НАЗОЛ БЕБІ - купить НАЗОЛ БЕБІ - подробная иформация НАЗОЛ БЕБІ

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100