Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    Health Portal » Cправочник лекарств » КОРТОМІЦЕТИН

    КОРТОМІЦЕТИН

    загрузка...

    Мазь для зовнішнього застосування по 15 г у тубах


    Производитель:ВАТ "Нижфарм", м. Нижній Новгород


    Міжнародна назва:Comb drug


    ATC класифікація:D07CA01


    Русское название:КОРТОМИЦЕТИН


    І Н С Т Р У К Ц ІЯ

    для медичного застосування препарату

    КОРТОМІЦЕТИН

    (Cortomycetin)

    Загальна характеристика:

    основні фізико-хімічні властивості: мазь білого кольору з жовтуватим відтінком;

    склад: 1 г мазі містять гідрокортизону ацетату 5 мг, левоміцетину (хлорамфеніколу) 2 мг;

    допоміжні речовини: ланолін безводний, вазелін, масло вазелінове, сорбітанолеат, кислота стеаринова, вода очищена.

    Форма випуску. Мазь для зовнішнього застосування.

    Фармакотерапевтична група. Дерматологічні засоби. Кортикостероїди в комбінації з антибіотиками. Код АТС D07СА01.

    Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка. Препарат виявляє протизапальну, протисвербіжну, антиалергічну та антимікробну дію. Застосовується при запальних та алергічних ураженнях шкіри, у тому числі ускладнених мікробною флорою, чутливою до левоміцетину. Левоміцетин - антибіотик широкого спектра дії, активний до багатьох грампозитивних та грам- негативних бактерій, рикетсій, спірохет та деяких вірусів, діє на штами бактерій, стійких до пеніциліну, стрептоміцину, сульфаніламідів. Гідрокортизону ацетат виявляє сильну протизапальну та антиалергічну дію.

    Фармакокінетика. Левоміцетин добре всмоктується при місцевому застосуванні, потрапляє в органи і рідини організму, проникає крізь гематоенцефалічний бар'єр, виявляється в материнському молоці. Виводиться переважно з сечею у вигляді неактивних метаболітів. Гідрокортизон слабко всмоктується, при місцевому застосуванні не має системних ефектів.

    Показання для застосування. Інфіковані та мікробні екземи, нейродерміти, алергічні дерматити, усі форми псоріазу, піодермія.

    Спосіб застосування та дози. Дорослим та дітям старше 1 року мазь наносять тонким шаром на уражені ділянки шкіри 2-3 рази на добу, добова доза (залежно від площі ураження ) становить від 2 до 30 г. При застосуванні оклюзійної пов'язки препарат наносять 1 раз на добу. Курс лікування триває переважно 7- 10 днів. При лікуванні дітей дотримуватися звичайного дозування.

    Побічна дія. Можливі почервоніння шкіри, свербіж, болючість у місці нанесення мазі, суперінфекція.

    Протипоказання.Підвищена чутливість до компонентів препарату, туберкульоз шкіри, грибкові та вірусні захворювання шкіри, вагітність, лактація, новоутворення, діти до 1 року.

    Передозування. При тривалому застосуванні на великих ділянках шкіри можливі прояви системної дії гідрокортизону та левоміцетину гірсутизм, вугрі, порушення менструального циклу, остеопороз, симптомокомплекс Іщенко-Кушинга, психічні розлади, загострення виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, геморагічний панкреатит, диспепсичні явища (нудота, блювання, рідкий стул), подразнення слизових оболонок, висипи на шкірі, пригнічення кровотворної системи.

    Особливості застосування. При лікуванні дітей не застосовувати оклюзій пов'язки. При застосуванні на обличчі - дотримуватись загальних рекомендацій.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами.В період лікування не рекомендується проведення вакцинації.

    Умови та термін зберігання. Зберігати в недоступному для дітей місці при температурі від 5 до 20ºС. Термін придатності - 2 роки. Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

    Умови відпуску. Без рецепта.

    Упаковка. У тубі по 15 г.

    Виробник. ВАТ “НИЖФАРМ”.

    Адреса. Російська Федерація, 603950, Нижній Новгород, ГСП-459,

    вул. Салганська, 7.


    КОРТОМІЦЕТИН так же ищут как:
    КОРТОМІЦЕТИН отзывы - инструкция КОРТОМІЦЕТИН - описание препарата КОРТОМІЦЕТИН - побочные эффекты КОРТОМІЦЕТИН - применение препарата КОРТОМІЦЕТИН - отзывы КОРТОМІЦЕТИН - описание КОРТОМІЦЕТИН - купить КОРТОМІЦЕТИН - подробная иформация КОРТОМІЦЕТИН

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100