Главная Регистрация Статистика Контакты RSS 2.0
Пользовательского поиска
 
 
Навигация
Главная Новости Здоровье Новости медицины Красота Семья Питание Болезни Программы Видео Музыка Игры Мобильний мир Вебмастеру Книги Обои Разное
 
Главная » Книги : Онкология, Б.Т. Билинський, Н.А. Володько, А.И. Гнатишак, О.О. Галай и др.
автор: Admin Вчера, 06:55 просмотров: 6

Онкология, Б.Т. Билинський, Н.А. Володько, А.И. Гнатишак, О.О. Галай и др.

У підручнику вміщено відомості із загальної та спеціальної онкології. Наведено дані, що стосуються сучасного розуміння етіології і патогенезу злоякісних пухлин, а також взаємозв'язків організму та пухлини.
Наведено статистичні дані про захворюваність в Україні. Розглянуто епідеміологію, етіологію, патологічну анатомію, передпухлинні стани, клініку та діагностику окремих пухлин. В опису конкретних локалізацій раку використано Міжнародну класифікацію TNM 2002 р. Висвітлено принципи лікування та реабілітації онкологічних хворих з урахуванням сучасних досягнень онкохірургії, променевої і хіміотерапії пухлин, а також можливостей гормоно- й імунотерапії.
Матеріал викладено відповідно до міжкафедральної програми з онкології МОЗ України для студентів лікувальних факультетів.
Для студентів вищих медичних закладів освіти III—IV рівнів акредитації, лікарів-інтернів, практичних лікарів.

Авторы: Б.Т. Билинський, Н.А. Володько, А.И. Гнатишак, О.О. Галай и др.
Название: Онкология
Размер: 8,15 Mb
Тип файла djvu
Вид документа: Учебник

Скачать
Скачать
 
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Другие новости по теме:

 
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.
 
 
Авторизация
Логин:
Пароль:
 
 
Реклама
 
Друзья
Свежие обои!
Варез портал-скачать бесплатно!
$$$ для web-мастеров
Заработай на своём сайте!
Публикуемые аудио-видеофайлы, программное обеспечение, графические и текстовые материалы предоставлены здесь только для ознакомления, все права на них принадлежат их владельцам. Published audio, video, graphic, text materials and software are given here only for acquaintance, all rights to them belong to their owners. Health portal Design AdRem 2009
Rambler's Top100