Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    Health Portal » Cправочник лекарств » НАБІР ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ

    НАБІР ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ

    загрузка...

    Комбінований набір, що містить: АЛЬФАРОН (ліофілізат для приготування розчину для інтраназального введення по 50 000 МО у флаконах № 1 у комплекті з розчинником по 5 мл в ампулах № 1 з піпеткою) + ІНГАРОН (ліофілізат для приготування розчину для інтраназ


    Производитель:ТОВ "НПП "Фармаклон", Московська обл., Серпуховський р-н, смт. Оболенськ


    Міжнародна назва:Comb drug


    ATC класифікація:L03AB03/L03AB05


    Русское название:


    ІНСТРУКЦІЯ

    для медичного застосування препарату

    ІНГАРОН

    (Ingaron)

    Загальна характеристика:

    міжнародна назва:interferon gamma;

    основні фізико-хімічні властивості: розсипчаста або пориста маса білого кольору, гігроскопічна.

    склад: 1 флакон містить інтерферону-гамма 100 000 MО;

    допоміжні речовини:маніт.

    Форма випуску. Ліофілізат для приготування розчину для інтраназального застосування.

    Фармакотерапевтична група. Імуностимулятори. Код АТС L03A В0З.

    Фармакологічні властивості.

    Фармакодинаміка. Інгарон® - рекомбінантний інтерферон-гамма людини складається з 144 амінокислотних залишків (а. з.), позбавлений перших трьох а. з. Cys-Tyr-Cys, заміщених на Met. Молекулярна маса 16,9 кДа. Отриманий шляхом мікробіологічного синтезу у рекомбінантному штамі Escherichia coli і очищений колоночною хроматографією, питома противірусна активність на клітинах (фібробласти людини), інфікованих вірусом везикулярного стоматиту, становить 2×107 ОД на мг білка. Інтерферон-гамма (імунний інтерферон) є найважливішим протизапальним цитокіном, продуцентами якого в організмі людини є природні кілерні клітини, CD4 Th1 клітини і CD 8 цитотоксичні супресорні клітини. Макрофаги, нейтрофіли, природні кілерні клітини, цитотоксичні Т-лімфоцити мають рецептори до інтерферону-гамма. Активує ефекторні функції цих клітин, зокрема їх бактерицидність, цитотоксичність, продукцію ними цитокінів, супероксидних і нітрооксидних радикалів (тим самим спричиняючи загибель внутрішньоклітинних паразитів). Інтерферон-гамма блокує реплікацію вірусних ДНК і РНК, синтез вірусних білків і зрілих вірусних часток. При цьому спричиняє цитотоксичну дію на вірус-інфіковані клітини.

    Інгібує В-клітинну відповідь на інтерлейкін-4, пригнічує продукцію імуноглобулінів і експресію СВ23-антигену. Є індуктором апоптозу диференційованих В-клітин, що дають початок аутореактивним клонам. Скасовує супресивний ефект інтерлейкіну-4 на інтерлейкін-2-залежну проліферацію і генерацію лімфокінактивованих кілерів. Активує продукцію білків гострої фази запалення, підсилює експресію генів С2 - С4 компонентів системи комплементу.

    На відміну від інших інтерферонів підвищує експресію антигенів ГКГС як I так і П класів на різних клітинах, причому прискорює експресію цих молекул навіть на тих клітинах, що не експресують їх конститутивно. Тим самим підвищується ефективність і здатність розпізнавання антигенів Т-лімфоцитами. Інтерферон-гамма блокує синтез b-TGF, відповідального за розвиток фіброзу легень і печінки.

    Фармакокінетика.Не досліджувалась.

    Показання для застосування.Профілактика і лікування (у складі комплексної терапії) грипу та інших гострих респіраторних захворювань. Профілактика і лікування (у складі комплексної терапії) грипу "пташиного" походження.

    Спосіб застосування та дози.Інтраназально. Вміст флакона розчиняють у 5 мл води для ін'єкцій.

    Дорослим і дітям старше 7 років при перших ознаках захворювання на грип, гострі респіраторні захворювання - по 2 краплі в кожну ніздрю (після їх очищення від слизу) 5 разів на добу протягом 5 - 7 днів.

    Для профілактики гострих інфекційних захворювань і грипу при контакті з хворим та/або при переохолодженні - по 2 - 3 краплі у кожну ніздрю через день за 30 хв до сніданку протягом 10 днів.

    При одноразовому контакті достатньо одного закапування.

    Після закапування рекомендується зробити легкий масаж пальцями крил носа протягом кількох хвилин для рівномірного розподілу препарату в носовій порожнині.

    Побічна дія.Не встановлена.

    Протипоказання.Індивідуальна гіперчутливість до інтерферону-гамма або будь-якого іншого компонента препарату; аутоімунні захворювання; розсіяний склероз; цукровий діабет; вагітність і лактація; дитячий вік до 7 років.

    Передозування.Випадки передозування не відмічались.

    Особливості застосування.Введення препарату шляхом ін'єкцій категорично заборонено!

    Немає даних щодо впливу препарату на керування автотранспортними засобами або роботу зі складними механізмами, що потребують підвищеної уваги.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Одночасне застосування інтраназальних судинозвужувальних препаратів не рекомендується (сприяє додатковому висушуванню слизової оболонки носа).

    Умови та термін зберігання. Зберігати в недоступному для дітей, сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25°С. Термін придатності - 2 роки.

    Препарат не підлягає переконтролю та подовженню терміну придатності після його закінчення.

    Розчин препарату зберігати не більше 10 днів у холодильнику (не заморожувати).

    Умови відпуску. За рецептом.

    Упаковка.Ліофілізат для приготування розчину для інтраназального введення по 100 000 МО у флаконі №1.

    Виробник. ТОВ “НПП “Фармаклон”.

    Адреса. Російська Федерація, 142279, Московська область, Серпуховський район, сел. Оболенськ, корп. 72 “А”.


    НАБІР ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ так же ищут как:
    НАБІР ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ отзывы - инструкция НАБІР ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ - описание препарата НАБІР ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ - побочные эффекты НАБІР ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ - применение препарата НАБІР ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ - отзывы НАБІР ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ - описание НАБІР ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ - купить НАБІР ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ - подробная иформация НАБІР ДЛЯ ЛІКУВАННЯ І ПРОФІЛАКТИКИ ГРИПУ

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Вы можете выразить своё отношение к статье, используя один из социальных сервисов ниже


    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100