Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

КВАДЕВІТ®

Таблетки, вкриті оболонкою, № 10х3 у блістерах


Производитель:ВАТ "Київський вітамінний завод", м. Київ


Міжнародна назва:Comb drug


ATC класифікація:A11AB


Русское название:КВАДЕВИТ


для медичного застосування препарату

КВАДЕВIТ®

(Quadevit)

Склад лікарського засобу.

Діючі речовини:

1 таблетка| містить:|утримує|

вітаміну А (у вигляді сухого вітаміну А ацетату 500)

- 0,86 мг (2500 МО),

вітаміну Е (у вигляді α-токоферолу ацетату)

- 3 мг,

вітаміну В1 (у вигляді тіаміну гідрохлориду)

- 2,5 мг,

вітаміну В2 (рибофлавіну)

- 2,5 мг,

вітаміну В6(піридоксину гідрохлориду)

- 2 мг,

фолієвої кислоти

- 0,1 мг,

рутину

- 10 мг,

нікотинаміду

- 20 мг,

вітаміну С (аскорбінової кислоти)

- 75 мг,

вітаміну В12(ціанокобаламіну)

- 10 мкг,

глутамінової кислоти

- 50 мг,

метіоніну

- 50 мг,

кальцію D-пантотенату

- 5 мг,

фітину

- 30 мг,

калію (у вигляді калію хлориду)

- 10,5 мг (0,02 г),

міді (у вигляді міді сульфату пентагідрату)

- 0,4 мг (0,00156 г);

допоміжні речовини: лактози моногідрат, тальк, кальцію стеарат, крохмаль картопляний, борошно пшеничне, магнію карбонат основний легкий, повідон, титану діоксид (Е 171), тальк, олія мінеральна легка, сахароза, віск жовтий, хіноліновий жовтий (Е 104).

Лікарська форма.Таблетки, вкриті оболонкою.

Таблетки круглої форми з двоопуклою поверхнею, вкриті оболонкою від зеленувато-жовтого до жовтого кольору, можливе неоднорідне забарвлення від зеленувато-жовтого до оранжево-жовтого кольору з оранжевими вкрапленнями. На поперечному розрізі видно два шари.

Назва і місцезнаходження виробника.ВАТ “Київський вітамінний завод”.

04073, м. Київ, вул. Копилівська, 38.

Фармакотерапевтична група.Полівітамінні препарати з іншими добавками. Код АТС А11А В.

Фармакологічні властивості.

Вітамін Авідіграє ключову роль у синтезі білків-ферментів та структурних компонентів тканин, необхіднийдля формування епітеліальних клітин, кісток і синтезу родопсину, підтримує поділ імунокомпетентних клітин, нормальний синтез імуноглобулінів та інших факторів захисту від інфекцій.

Вітамін Еє фізіологічнимантиоксидантом, що захищає клітинні мембрани від ушкодження, стимулює синтез гема та багатьох білків.

Вітамін В1- важливий кофермент у метаболізмі вуглеводів, бере участь у функціонуванні нервової системи.

Вітамін В2входить до складуфлавінових коферментів - флавінмононуклеотиду (ФМН) та флавінаденіннуклеотиду (ФАД), які беруть участь в окислювально-відновних реакціях, є каталізатором процесів клітинного дихання.

Вітамін В6відіграє важливу роль у метаболізмі амінокислот, нейротрансмітерів і гемоглобіну.

Вітамін В12 є фактором росту, необхідний для нормального перебігу процесів кровотворення та визрівання еритроцитів, бере участь у синтезі амінокислот, нуклеїнових кислот та мієліну.

Нікотинамід - компонент кофактора NAD(H) i NADP(H), частина фактора толерантності до глюкози, бере участь у процесах тканинного дихання, вуглеводного та ліпідного обмінів.

Кислота фолієванеобхідна для нормального утворення клітин крові; разом з вітаміном В12 стимулює еритропоез, бере участь у синтезі амінокислот, нуклеїнових кислот, в обміні холіну.

Вітамін С бере участь в окислювально-відновних процесах, необхідний для росту та формування кісток, шкіри, зубів, ендотелію капілярів та для нормального функціонування нервової та імунної систем.

Рутинзменшує проникність і крихкість капілярів, бере участь в окислювально-відновних процесах, пригнічує дію гіалуронідази.

Кальцію пантотенатвходить до складу коферменту А, необхідний для нормального функціонування циклу трикарбонових кислот, синтезу АТФ, продукування гормонів та антитіл, синтезу ацетилхоліну, засвоєння з кишечнику іонів калію, глюкози, вітаміну Е та ін.

Мідь - есенціальний мікроелемент, бере активну участь у метаболізмі заліза, синтезі гемоглобіну, дозріванні ретикулоцитів, анаболічних процесах.

Калійбере участь в електролітному обміні, проведенні нервових імпульсів.

Фітин - складна органічна сполука фосфору, що містить суміш кальцієвих та магнієвих солей інозитфосфорних кислот; стимулює кровотворення, підсилює ріст та розвиток кісткової тканини, покращує функцію нервової системи.

Кислота глутамінова бере участь у метаболічних процесах, сприяє знешкодженню та виділенню аміаку, стимулює передачу збудження в синапсах ЦНС.

Метіонін належить до незамінних амінокислот, необхідний для росту та азотистої рівноваги організму, бере участь у процесах переметилювання та транссульфування, запобігає жировій інфільтрації клітин печінки.

Вітаміни та мікроелементи знаходяться у Квадевіті у фізіологічних, збалансованих дозах, відповідають потребам організму людини.

Фармакокінетика препарату не вивчалась.

Показання для застосування.

Препарат показаний як профілактичний та лікувальний засіб:

  • для покращання розумової та фізичної працездатності в активному віці (18 - 55 років);
  • при гіповітамінозі, підвищеній потребі організму у вітамінах внаслідок незбалансованого харчування, дотримання спеціальної дієти, непереносимості окремих продуктів харчування;
  • для задоволення підвищеної потреби у вітамінах в період одужання після перенесених тяжких захворювань, операцій, травм та стресових станів, променевої та хіміотерапії, при зниженні імунної резистентності організму;
  • для підвищення загальної резистентності організму та профілактики інфекційних захворювань у період епідемій (грипу та ін.), сезонних загострень хронічних захворювань;
  • у літньому віці - для оптимізації обміну речовин і роботи ендокринних залоз, профілактики передчасного старіння;
  • для стимуляції загоювання ран, опіків;
  • з метою зниження токсичності та зменшення побічної дії лікарських засобів, підсилення функціональної активності печінки;
  • у комплексному лікуванні атеросклерозу, порушень мозкового кровообігу та серцево-судинної недостатності.

Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату, дитячий вік до 14 років.

Належні заходи безпеки при застосуванні. Перед початком лікування порадьтеся з лікарем!

При застосуванні препарату необхідно дотримуватись дозування і тривалості курсу приймання.

При відсутності терапевтичного ефекту, погіршенні стану здоров'я або появі небажаних реакцій, зверніться до лікаря за консультацією щодо подальшого застосування Квадевіту.

Особливі застереження.Приймайте препарат під наглядом лікаря.

При застосуванні Квадевіту, як і інших полівітамінних препаратів, необхідна повноцінна білкова дієта, що сприяє кращому засвоєнню та обміну вітамінів, особливо водорозчинних.

Можливе забарвлення сечі в жовтий колір, що є цілком безпечним симптомом і пояснюється наявністю в препараті рибофлавіну.

Не рекомендується приймати Квадевіт разом з іншими лікарськими засобами, які містять вітаміни, що входять до складу препарату (особливо вітамін А), через можливість розвитку симптомів передозування.

Застосування у період вагітності або годування груддю.Препарат застосовують виключно за призначенням лікаря, не перевищуючи рекомендовані дози.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.Даних щодо впливу препарату на здатність керувати автомобілем або працювати зі складними механізмами немає.

Діти.Дана лікарська форма препарату не призначена для застосування|вживання| у|в,біля| дітей віком до 14 років.

Спосіб застосування та дози.Препарат приймають внутрішньо після їди.

З метою профілактики Квадевіт призначають дорослим та дітям старше 14 років по 1 таблетці на добу, людям літнього віку - по 1 таблетці 2 рази на добу. Тривалість профілактичного курсу - 1-2 місяці.

З метою лікування застосовують по 1 таблетці 3 рази на добу. Курс лікування - 3-4 тижні. Повторні курси проводять після 3 місячної перерви.

У період вагітності та годування груддю препарат застосовують виключно за призначенням лікаря. В І триместрі - не більше 1 таблетки на добу, в ІІ і ІІІ триместрі - не більше 2 таблеток на добу. В період годування груддю з профілактичною метою приймають 1 таблетку на добу, з лікувальною - 1 таблетку 2 рази на добу.

Передозування.Про випадки передозування препарату Квадевіт не повідомлялось.

При передозуванні можуть виникнути алергічні реакції (свербіж, гіперемія шкіри, шкірні висипання) та розлади ШКТ. Лікування: відмінити препарат, терапія симптоматична.

Побічні ефекти.У рекомендованих дозах препарат добре переноситься та рідко спричиняє побічні ефекти, які, як правило, пов'язані з індивідуальним несприйняттям одного з компонентів препарату. У цьому випадку можливі алергічні реакції (свербіж, гіперемія шкіри, шкірні висипання) та розлади ШКТ, що вимагають відміни препарату.

З появою зазначених або будь-яких небажаних симптомів прийом препарату слід припинити і звернутися до лікаря.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій. Взаємодія Квадевіту з іншими лікарськими засобами не описана. Під час застосування Квадевіту не можна приймати інші вітамінні препарати через можливість розвитку гіпервітамінозу.

Термін придатності.2 роки.

Умови зберігання.Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 оС.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка.По 10 таблеток у блістері; по 3 блістери у пачці.

Категорія відпуску. Без рецепта.


КВАДЕВІТ® так же ищут как:
КВАДЕВІТ® отзывы - инструкция КВАДЕВІТ® - описание препарата КВАДЕВІТ® - побочные эффекты КВАДЕВІТ® - применение препарата КВАДЕВІТ® - отзывы КВАДЕВІТ® - описание КВАДЕВІТ® - купить КВАДЕВІТ® - подробная иформация КВАДЕВІТ®

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100