Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    КОРГЛІКОН®

    загрузка...

    Розчин для ін'єкцій, 0,6 мг/мл по 1 мл в ампулах № 10 у контурних чарункових упаковках з плівки полівінілхлоридної у пачці або в ампулах № 10 у коробці з гофрованою вкладкою


    Производитель:АТ "Галичфарм", м. Львів


    Міжнародна назва:Mono


    ATC класифікація:C01AX04


    Русское название:КОРГЛИКОН


    ІНСТРУКЦІЯ

    для медичного застосування препарату

    КОРГЛІКОН®

    (CORGLYCON)

    Загальна характеристика:

    основні фізико-хімічні властивості:прозора жовтуватого кольору рідина;

    склад:1 мл розчину містить корглікону 0,6 мг;

    допоміжні речовини:хлорбутанолу гемігідрат, вода для ін'єкцій.

    Форма випуску.Розчин для ін'єкцій.

    Фармакотерапевтична група.Серцеві глікозиди. Код АТС С01А Х04**.

    Фармакологічні властивості.

    Фармакодинаміка.Корглікон® належить до групи серцевих глікозидів і за своїм специфічним ефектом близький до строфантину, але має тривалішу дію. Механізм дії лікарського засобу Корглікону® пов'язаний з блокадою Nа++-АТФ-ази кардіоміоцитів Na+-Са2+ обмін, впливом на енергетичне забезпечення скорочувального процесу міофібрил. Препарат має позитивну міотропну дію, негативний хроно- та дромотропний ефект, незначно уповільнює серцевий ритм і провідність по пучку Гіса. Препарат має седативний вплив на центральну нервову систему.

    Фармакокінетика.Ефект препарату, після введення в вену, спостерігається через 3-5 хв, досягає максимуму в межах 30 хв. Препарат не зв'язується з білками плазми, не метаболізується в організмі. Екскретується в незміненому вигляді переважно з сечею. Практично не має кумулятивної дії. Період напіввиведення з організму (головним чином нирками) приблизно 28 год.

    Показання для застосування.Гостра серцева недостатність, застійна хронічна серцева недостатність в стадії декомпенсації.

    Спосіб застосування та дози.Корглікон® вводять внутрішньовенно. Введення здійснюють протягом 5 - 6 хв у 10 - 20 мл ізотонічному розчину натрію хлориду 1 - 2 рази на добу. Дорослим вводять у разовій дозі 0,5 - 1 мл, дітям віком від 2 до 5 років - по 0,2 - 0,5 мл, від 6 до 12 років - по 0,5 - 0,75 мл. При введенні 2 рази на добу інтервал між ін'єкціями дорівнює 8 - 10 годин.

    Вищі дози для дорослих у вену: разова - 1 мл, добова - 2 мл.

    Побічна дія.Препарат може викликати порушення серцевого ритму за рахунок впливу на автоматизм і провідність особливо при швидкому введенні (екстрасистолія, атріовентрикулярна блокада, брадіаритмія тощо), нудоту і блювання, пронос, слабкість, безсоння, головний біль, розлади колірного зору, алергічні реакції.

    Протипоказання.Глікозидна інтоксикація, шлуночкова тахікардія, атріовентрикулярна блокада ІІ та ІІІ ступеня, виражена брадикардія, гіперкальціємія, гіпокаліємія, ізольований мітральний стеноз, гіпертрофічна обструктивна кардіоміопатія, синдром каротидного синуса, констриктивний перикардит, аневризма грудного відділу аорти, глікозидна інтоксикація, дітям до 2 років.

    Передозування.Симптоми передозування:.

    З боку серцево-судинної системи:аритмії, брадикардія, атріовентрикулярна блокада, шлуночкова тахікардія або екстрасистолія, фібриляція шлуночків.

    З боку травного каналу:анорексія, нудота, блювання, діарея.

    З боку центральної нервової системи та органів чуття:підвищена втомлюваність, рідко - порушення колірного зору, зниження гостроти зору, дуже рідко - сплутаність свідомості, синкопальний стан.

    При розвитку глікозидної інтоксикації препарат слід відмінити, призначити препарати калію, парентерально ввести унітіол, провести симптоматичну терапію (лідокаїн, фенітоїн).

    Особливості застосування.При швидкому внутрішньовенному введенні можливий розвиток брадиаритмії, шлуночкової тахікардії, атріовентрикулярної блокади та зупинки серця.

    Для профілактики цього ефекту добову дозу можна розподілити на 2 - 3 введення.. Лікування проводять під постійним контролем електрокардіограми. Слід бути обережними, призначаючи препарат при тиреотоксикозі і передсердній екстрасистолії в результаті можливості переходу в мерехтіння передсердь.

    При вагітності та в період годування груддю препарат призначають за життєвими показаннями.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобоми.Антагоністи кальцію (особливо верапаміл), хінідин, еритроміцин, тетрациклін, аміодарон уповільнюють виведення і підвищують концентрацію в плазмі (у разі необхідності сумісного застосування дозу корглікону знижують у 2 рази). Симпатоміметики, солі кальцію, метилксантини (теофілін та ін.), антиаритмічні засоби підвищують ризик порушення ритму. На фоні магнію сульфату підвищується можливість зниження провідності та атріовентрикулярної блокади серця. Діуретики, глюкокортикоїди, інсулін підвищують ризик розвитку глікозидної інтоксикації.

    Умови та терміни зберігання.Зберігати у недоступному для дітей, захищеному від світла місці при температурі від +8°С до +15°С. Термін придатності - 3 роки.

    Умови відпуску.За рецептом.

    Упаковка.10 ампул по 1 мл в коробці або пачці

    Виробник. АТ «Галичфарм».

    Адреса.Україна, 79024, м. Львів, вул. Опришківська, 6/8.


    КОРГЛІКОН® так же ищут как:
    КОРГЛІКОН® отзывы - инструкция КОРГЛІКОН® - описание препарата КОРГЛІКОН® - побочные эффекты КОРГЛІКОН® - применение препарата КОРГЛІКОН® - отзывы КОРГЛІКОН® - описание КОРГЛІКОН® - купить КОРГЛІКОН® - подробная иформация КОРГЛІКОН®

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100