Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

Health Portal » Cправочник лекарств » КОНТРАЦЕПТИН Т

КОНТРАЦЕПТИН Т

Супозиторії вагінальні № 10


Производитель:ВАТ "Нижфарм", м. Нижній Новгород


Міжнародна назва:Comb drug


ATC класифікація:G02BB10


Русское название:


для медичного застосування препарату

КОНТРАЦЕПТИН Т

CONTRACEPTIN T

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості:супозиторії жовтого, бурувато-жовтого, зеленувато-жовтого або зеленувато-жовтого з буруватим відтінком кольору, торпедоподібної форми. Допускається поява ледь помітного білого нальоту на поверхні супозиторія;

склад: 1 супозиторій містить хінозолу - 30 мг, борної кислоти - 300 мг, таніну - 60 мг;

допоміжні речовини: вітепсол.

Форма випуску.Супозиторії вагінальні.

Фармакотерапевтична група.Контрацептив місцевого застосування.

КОД АТС G02ВВ10.

Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка.Контрацептин Т поєднує властивості як бар'єрних методів, тимчасово ізолюючи зовнішній зів матки від контакту з сім'яною рідиною, так і сперміцидів, що зумовлюють з високим ступенем надійності інактивацію сперматозоїдів. Крім того, завдяки хінозолу та борній кислоті препарат має антисептичні властивості. Протизаплідний ефект вдало поєднується з місцевим лікуванням запальних захворювань, а також бактерицидною активністю відносно ряду мікроорганізмів, що спричиняють захворювання, які передаються статевим шляхом.

Фармакокінетика. Протизаплідна дія починається з моменту розплавлювання основи супозиторія при температурі тіла 37°С, термін розплавлювання не перевищує 5-10 хвилин. Основа заповнює заднє склепіння піхви і блокує зовнішній зів шийки матки. Контрацептин Т блокує сперматозоїди через підвищення в'язкості вмісту і змінення лужної реакції в кислий бік через вміст борної кислоти. Через високу в'язкість жирової основи створюється механічна перешкода для контакту сперматозоїдів зі слизовою оболонкою шийки матки. Танін зумовлює денатурацію білків слизу з утворенням своєрідної захисної пробки, що блокує контакт сім'яної рідини зі слизовою піхви.

Сперміцидна дія препарату складається з беспосередньої дії на сперматозоїди, а також із зміни хімічних властивостей сім'яної рідини зі слизовою піхви. Цей єфект досягається через зменшення її буферних властивостей шляхом денатурації білків простатичного секрету (є основним механізмом захисту від молочної кислоти) та безпосередньо зміною реакції сім'яної рідини в кислий бік.

Показання для застосування. Контрацепція.

Спосіб застосування та дози. Контрацептин Т призначений для вагінального застосування. За 10-15 хвилин до статевого акту жінці слід, звільнивши супозиторій від упаковки, ввести його глибоко у піхву. Процедуру здійснюють, лежачи на спині.

Побічна дія. При застосуванні препарату можливі алергічні реакції у вигляді почервоніння, свербежу та набряку на шкірі та слизовій оболонці статевих органів.

Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Передозування. Випадків передозування при застосуванні супозиторіїв Контрацептин Т не виявлено.

Особливості застосування. При застосуванні Контрацептину Т не слід одночасно застосовувати лужні розчини (наприклад мило), тому що це призводить до припинення сперміцидної дії. У період лактації препарат застосовують тільки у випадку, коли на думку лікаря користь від застосування переважає ризик для дитини.

Взаємодія з лікарськими засобами. Інші препарати, які одночасно застосовують вагінально, можуть послабити дію Контрацептину Т.

Умови та термін зберігання. Зберігати у сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці, при температурі від 5 до 20°С Термін придатності - 3 роки.

Умови відпуску. Без рецепта.

Упаковка. По 10 (2 х 5) супозиторіїв у контурній чарунковій упаковці.

Виробник. ВАТ “ НИЖФАРМ “

Адреса.Російська Федерація, 603950, Нижній Новгород, ГСП-459, вул.Салганська, 7.


КОНТРАЦЕПТИН Т так же ищут как:
КОНТРАЦЕПТИН Т отзывы - инструкция КОНТРАЦЕПТИН Т - описание препарата КОНТРАЦЕПТИН Т - побочные эффекты КОНТРАЦЕПТИН Т - применение препарата КОНТРАЦЕПТИН Т - отзывы КОНТРАЦЕПТИН Т - описание КОНТРАЦЕПТИН Т - купить КОНТРАЦЕПТИН Т - подробная иформация КОНТРАЦЕПТИН Т

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100