Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

Health Portal » Cправочник лекарств » ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА®

ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА®

Если Вам понравилась информация про ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА® то нажмите на

Суха речовина по 0,8 г у пляшках


Производитель:ВАТ "Біофарма", м. Київ


Міжнародна назва:Comb drug


ATC класифікація:B02BC50


Русское название:ГУБКА ГЕМОСТАТИЧЕСКАЯ


І Н С Т Р У К Ц І Я

для медичного застосування препарату

губка гемостатична з амбеном

(haemostatiC SpongE WITH ambenUM)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості:Ліофілізована гігроскопічна пориста маса білого з жовтуватим або жовтого з коричневим відтінком кольору з легким специфічним запахом;

склад: 1 пляшка містить нативної плазми з донорської крові людини або сухої плазми - 10 мл, 4-(амінометил)бензойної кислоти(амбен) - 0,05 г, кальцію хлориду гексагідрату - 0,05 г.

Форма випуску.Губка гемостатична.

Фармакотерапевтична група.Гемостатичні засоби для місцевого застосування.

Код АТС В02В С50.

Фармакологічні властивості.Губка гемостатична з амбеном належить до засобів, що впливають на систему згортання крові. При місцевому застосуванні препарат, який містить фібрин і тромбін, активує процеси згортання, зупиняє капілярні і паренхіматозні кровотечі. Амбен має антифібринолітичний ефект, пригнічує фібриноліз шляхом конкурентного гальмування плазміногенактивуючого ферменту та пригнічення утворення плазміну.

Фармакокінетика. Не вивчалась.

Показання для застосування.Місцеві капілярні і паренхіматозні кровотечі, кровотечі з кісток, м'язів та тканин, кровотечі локалізовані на поверхні тіла або в його порожнинах. Носові, ясенні кровотечі та кровотечі у хворих на тромбоцитопенічну пурпуру, лейкоз, геморагічні тромбоцитопатії, синдром Ослера - Рандю, цироз печінки, хронічний нефрит.

Спосіб застосування та дози. Губку гемостатичну з амбеном застосовують місцево. Перед застосуванням препарат дістають з пляшки стерильним інструментом. Разова доза залежить від характеру і вираженості кровотечі: застосовують від 1/4 частини Губки до 3 - 4 Губок. Після висушування ділянки, що кровоточить, її тампонують шматочками Губки гемостатичної з амбеном, притискуючи їх протягом 3-5 хвилин стерильною марлевою кулькою. При виражених кровотечах Губку гемостатичну з амбеном притискують до поверхні, що кровоточить, хірургічним інструментом з плоскою полірованою поверхнею, щоб уникнути втрати частини Губки, як це буває у разі застосування марлевої кульки. Для м'якої, тривалішої тампонади Губка гемостатична з амбеном може бути вміщена у марлевий тампон. Тампони виймають через добу.

Побічна дія.Не виявлена.

Протипоказання. Не встановлені.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Не встановлена.

Передозування.Не встановлено.

Особливості застосування.Застосовують місцево. Препарат також застосовують при підвищенні фібринолітичної активності.

Умови та термін зберігання. Зберігають у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 250С.

Термін придатності - 2 роки.

Умови відпуску. За рецептом.

Упаковка. По 0,8 г препарату в пляшці, упакованій в пачку.

Виробник. ВАТ "Біофарма".

Адреса. м. Київ, вул. М Амосова, 9.


ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА® так же ищут как:
ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА® отзывы - инструкция ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА® - описание препарата ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА® - побочные эффекты ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА® - применение препарата ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА® - отзывы ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА® - описание ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА® - купить ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА® - подробная иформация ГУБКА ГЕМОСТАТИЧНА®

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100