Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    Health Portal » Cправочник лекарств » ГРИП-НОЗОД-ІНЄЛЬ

    ГРИП-НОЗОД-ІНЄЛЬ


    загрузка...

    Розчин для ін'єкцій по 1,1 мл в ампулах № 5, № 5х20


    Производитель:Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ


    Міжнародна назва:Comb drug


    ATC класифікація:


    Русское название:ГРИПП-НОЗОД-ИНЪЕЛЬ


    для медичного застосування препарату

    ГРИП-НОЗОД-ІН'ЄЛЬ

    (GRIPPE-NOSODE-INJEEL)

    Загальна характеристика:

    основні фізико-хімічні властивості: прозорий, безбарвний розчин без запаху;

    склад: 1,1 мл містить: Influenzinum-Nosode D10 - 0,367 мл, Influenzinum-Nosode D30 - 0,367 мл, Influenzinum-Nosode D200 - 0, 367 мл;

    допоміжні речовини: натрію хлорид, вода для ін'єкцій.

    Форма випуску. Розчин для ін'єкцій.

    Фармакотерапевтична група.Гомеопатичний препарат.

    Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка. Препарат має специфічну противірусну імунокоригуючу дію, дезінтоксикаційні та протизапальні властивості, які базуються на активації захисних сил організму і нормалізації порушених функцій за рахунок речовин, які входять до складу препарату.

    Фармакокінетика. Для гомеопатичних препаратів не визначається.

    Показання для застосування. Застосовується у складі комплексного лікування ускладнень після грипу (назофарингіт, хронічний синусит, фарингіт, хронічний ларингіт та ларинготрахеїт, болі ревматичного характеру, що супроводжуються виснаженням та втомою, серцевими розладами, порушенням кровообігу, відчуттям слабкості у кінцівках), схильності до хронічних рецидивуючих застудних захворювань;

    з метою профілактики у формі активної імунізації;

    при загальній схильності до повноти та ожиріння (в тому числі і в дітей), що є наслідком гіпофункції щитовидної залози (гіпотиреоз).

    Спосіб застосування та дози. Разова доза: дорослим і дітям від 12 років − 1,1 мл, дітям від 6 до 12 років − 0,7 мл.

    При лікуванні ускладнень після грипу застосовувати разову дозу 1 − 3 рази на тиждень у вигляді внутрішньом'язових, підшкірних ін'єкцій, а також в акупунктурні точки або перорально (розчинити разову дозу в 5 − 10 мл води та випити, затримуючи на декілька секунд у роті).

    Курс лікування - 2 − 4 тижні (5 − 10 ін'єкцій). За необхідності курс лікування може бути продовжений до 6 − 8 тижнів або повторюватися через 2 − 3 тижні.

    З метою профілактики застосовувати разову вікову дозу 1 − 2 рази на місяць (перед епідемією) або щотижня (під час епідемії). Усього на курс профілактики застосовують до 5 ін'єкцій.

    Побічна дія.Не виявлена.

    Протипоказання.Не відомі.

    Передозування. Не відзначалось.

    Особливості застосування.Питання про доцільність застосування препарату вагітними та жінками, які годують груддю, вирішується індивідуально з урахуванням співвідношення ризик/користь.

    Досвід застосування у дітей віком до 6 років відсутній.

    Не впливає на здатність керувати автомобілем або працювати зі складними механізмами.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами.Сумісний з іншими лікарськими засобами.

    Умови та термін зберігання. Зберігати у зовнішній картонній коробці при температурі

    від 15 оС до 25 оС.

    Зберігати в місцях, недоступних для дітей!

    Термін придатності − 5 років.

    Умови відпуску.За рецептом.

    Упаковка. 5 ампул та 100 (5х20) ампул по 1,1 мл у картонній коробці.

    Виробник. Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ.

    Адреса.Д-р Рекевег-штрасе 2-4, 76532 Баден-Баден, Німеччина.


    ГРИП-НОЗОД-ІНЄЛЬ так же ищут как:
    ГРИП-НОЗОД-ІНЄЛЬ отзывы - инструкция ГРИП-НОЗОД-ІНЄЛЬ - описание препарата ГРИП-НОЗОД-ІНЄЛЬ - побочные эффекты ГРИП-НОЗОД-ІНЄЛЬ - применение препарата ГРИП-НОЗОД-ІНЄЛЬ - отзывы ГРИП-НОЗОД-ІНЄЛЬ - описание ГРИП-НОЗОД-ІНЄЛЬ - купить ГРИП-НОЗОД-ІНЄЛЬ - подробная иформация ГРИП-НОЗОД-ІНЄЛЬ

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Вы можете выразить своё отношение к статье, используя один из социальных сервисов ниже


    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание всем - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100