Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    ГІПЕРЗАР-25

    загрузка...

    Таблетки, вкриті плівковою оболонкою, по 25 мг № 7 у блістерах


    Производитель:Дженом Біотек Пвт. Лтд.


    Міжнародна назва:Losartan


    ATC класифікація:C09CA01


    Русское название:ГИПЕРЗАР-25


    ІНСТРУКЦІЯ

    для медичного застосування препарату

    ГІПЕРЗАР-25

    (HYPERZAR-25)

    ГІПЕРЗАР-50

    (HYPERZAR-50)

    Загальна характеристика:

    міжнародна та хімічна назви:Losartan; 2-Бутил-4-хлор-1-[2-(1H-тетразол-5-іл феніл) бензил] імідазол-5-метанол;

    основні фізико-хімічні властивості: круглі таблетки світло-коричневого кольору з рожевим відтінком, двоопуклі, вкриті плівковою оболонкою, з написом “25” або “50”на одному боці, та гладенькі з іншого;

    склад: 1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою, містить лозартану калію 25 мг або 1 таблетка, вкрита плівковою оболонкою, містить лозартану калію 50 мг;

    допоміжні речовини: ядро: лактоза, крохмаль кукурудзяний, метилпарабен, пропілпарабен, тальк очищений, магнію стеарат, натрію крохмальгліколят;

    оболонка: гідроксипропілметилцелюлоза, тальк очищений, титану діоксид, ПЕГ 6000, заліза оксид червоний FCF.

    Форма випуску. Таблетки, вкриті плівковою оболонкою.

    Фармакотерапевтична група.Препарати антагоністів ангіотензину ІІ. Лозартан.

    Код АТС С09С А01.

    Фармакологічні властивості.

    Фармакодинаміка. Лозартан калію - специфічний антагоніст рецепторів ангіотензину ІІ (тип АТ1). Не пригнічує кініназу, фермент, що руйнує брадикінін. Лозартан зменшує загальний периферичний судинний опір, зменшує післянавантаження, зменшує системний артеріальний тиск. Знижує тиск в малому колі кровообігу. Лозартан викликає натрійуретичний та діуретичний ефекти, які дещо підсилюються при вживанні малої кількості натрію хлориду. Зменшує концентрацію сечової кислоти в крові, збільшує її виведення. Дія триває 24 год. і більше, що пояснюється утворенням його активних метаболітів.

    Фармакокінетика.Лозартан швидко всмоктується у травному каналі, біодоступність -

    33%. Максимальна концентрація лозартану в плазмі крові спостерігається через 1 год. після прийому. Метаболізується при “першому проходженні” крізь печінку з утворенням карбоксильного метаболіту через 3 - 4 год. Препарат зв'язується з білками плазми на 99%. Об'єм розподілу 34 л. Не проникає через гематоенцефалічний бар'єр. При прийомі внутрішньо виводиться в незмінному стані та у вигляді метаболітів. Приблизно 35% виводиться з сечею, приблизно 60% - з калом. Період напіввиведення лозартану та активного метаболіту становить 1,5 - 2,5 години і 3 - 9 годин відповідно.

    Показання для застосування. Лікування артеріальної гіпертензії, серцевої недостатності (у складі комбінованої терапії з діуретиками і серцевими глікозидами), особливо у випадках непереносимості інгібіторів АПФ.

    Спосіб застосування та дози. Застосовують тільки у дорослих. Звичайно початкова і підтримуюча дози препарату 50 мг один раз на день. У випадку, коли препарат недостатньо ефективний, доза може бути підвищена до 100 мг на день. Максимальна доза - 100 мг один раз на день. Максимальний гіпотензивний ефект проявляється через 3 - 6 тижнів після початку терапії. Гіперзар можна приймати незалежно від прийому їжі. При призначенні Гіперзару пацієнтам, які одержують діуретики у високих дозах, початкова доза може бути 25 мг/добу.

    Побічна дія.Можливі запаморочення, головний біль, рідко ортостатична гіпотензія, міалгії, алергічні реакції у вигляді шкірного висипу або ангіоневротичного набряку; в поодиноких випадках - підвищення рівня печінкових трансаміназ, калію в крові.

    Протипоказання.Підвищена чутливість до лозартану.

    Безпека та ефективність застосування препарату у дітей не визначені.

    Препарат протипоказаний під час вагітності та у період годування груддю.

    Передозування.Найбільш ймовірні прояви передозування - артеріальна гіпотензія і тахікардія. Лікування симптоматичне і підтримуюче. Слід припинити прийом препарату і вести ретельне спостереження за хворим. Лозартан та його активний метаболіт не можна видалити з організму за допомогою гемодіалізу.

    Особливості застосування.Гіперзар не рекомендують хворим із стенозом ниркової артерії, що супроводжується нирковою або гострою печінковою недостатністю. Застосування препарату під час другого або третього триместрів вагітності може викликати ушкодження або навіть смерть плода. При виявленні вагітності слід негайно припинити прийом препарату. У разі виникнення артеріальної гіпотензії необхідно знизити початкову дозу або відмінити застосування препарату.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами.Одночасне застосування з препаратами, що містять спирт, барбітуратами або наркотиками, може викликати потенціювання ортостатичної гіпотензії. Взаємодія з іншими гіпотензивними препаратами дає адитивний ефект. При одночасному застосуванні з препаратами калію або калійзберігаючими діуретиками можлива гіперкаліємія. У пацієнтів з дегідратацією (які отримують діуретики у високих дозах) може виникати симптоматична гіпотензія.

    Умови та термін зберігання.Зберігати при температурі до +25°С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

    Термін придатності - 3 роки.

    Умови відпуску.За рецептом.

    Упаковка.По 7 таблеток у блістері. Блістер у картонній коробці.

    Виробник.Дженом Біотек ПВТ. ЛТД.

    Адреса.Плот номер Д-121, Д-123, ЕМ. АЙ. ДІ. СІ. - Сіннар, Малегаон Насік - 422103, Індія.


    ГІПЕРЗАР-25 так же ищут как:
    ГІПЕРЗАР-25 отзывы - инструкция ГІПЕРЗАР-25 - описание препарата ГІПЕРЗАР-25 - побочные эффекты ГІПЕРЗАР-25 - применение препарата ГІПЕРЗАР-25 - отзывы ГІПЕРЗАР-25 - описание ГІПЕРЗАР-25 - купить ГІПЕРЗАР-25 - подробная иформация ГІПЕРЗАР-25

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100