Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    ГАЛСТЕНА®

    загрузка...

    Таблетки № 12, № 48 (12х4)


    Производитель:Ріхард Біттнер АГ


    Міжнародна назва:Comb drug


    ATC класифікація:


    Русское название:ГАЛСТЕНА


    для медичного застосування препарату

    ГАЛСТЕНА®

    (GALSTENA)

    Cклад лікарського засобу:

    діюча речовина: 1 таблетка містить: Carduus D1 7,4 мг, Taraxacum D6 37,2 мг, Chelidonium D6 37,2 мг, Natrium sulfuricum D12 37,2 мг, Phosphorus D12 37,2 мг;

    допоміжні речовини: лактози моногідрат, крохмаль картопляний, магнію стеарат.

    Лікарська форма.Таблетки.

    Круглі, плоскі таблетки білого кольору з можливими вкрапленнями з розподільною рискою.

    Назва і місцезнаходження виробника.

    Ріхард Біттнер АГ

    Оссіахерштрассе 7, А-9560 Фельдкірхен, Австрія.

    Фармакотерапевтична група. Комплексний гомеопатичний препарат.

    Препарат Галстена®чинить спазмолітичну та протизапальну дію на органи гепатобіліарної системи. Сприяє нормалізації колоїдної стабільності жовчі, що є профілактикою каменеутворення. Має холеретичний, м'який жовчогінний та гепатопротекторний ефект.

    Показання для застосування. Гострі та хронічні захворювання печінки та жовчовивідних шляхів. У комплексному лікуванні хронічного панкреатиту та жовчокам'яної хвороби.

    Для гепатопротекції після антибіотикотерапії та інших гепатотоксичних впливів.

    Протипоказання. Підвищена чутливість (алергія) до будь-якого компонента препарату.

    Особливі застереження.

    Лікарська форма таблетки містить лактозу, тому пацієнтам з рідкісними спадковими формами непереносимості галактози, недостатністю лактази або синдромом глюкозо-галактозної мальабсорбції замість таблеток Галстена® потрібно застосовувати препарат у формі крапель.

    Оскільки Галстена® містить рослинні природні компоненти, при зберіганні може спостерігатися незначна зміна смаку та кольору таблетки, що не призводить до зниження ефективності препарату.

    Застосування у період вагітності або годування груддю. Інформація щодо будь-якого ризику для плода та дитини від застосування препарату у період вагітності або годування груддю до цього часу не зареєстрована. Препарат можна застосовувати у період вагітності або годування груддю у випадках, коли очікувана користь для матері переважає можливий ризик для плода/дитини.

    Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами. Препарат не впливає на здатність керувати транспортними та механічними засобами.

    Діти.Для лікування дітей до 5 років застосовують препарат Галстена®у формі крапель.

    Спосіб застосування та дози.

    Дорослі та підлітки: по 1 таблетці;

    діти 5 - 12 років: по ½ таблетки.

    Приймати препарат 2 рази на день.

    Для досягнення максимального ефекту препарат Галстена® рекомендується приймати в проміжках між прийомами їжі (за 30 хв. до або через годину після їди). Таблетку рекомендується тримати у роті до повного розсмоктування.

    Для прискорення одужання на початку лікування, а також у випадках, що потребують швидкого усунення симптомів, можливий прийом препарату кожні півгодини-годину до покращання стану, але не більше 4 разів на день, після чого приймати 2 рази на день.

    При необхідності для лікування дітей до 5 років слід застосовувати препарат Галстена® у формі крапель.

    Тривалість застосування: гепатит, гепатоз, цироз печінки - не менше 3 місяців.

    Хронічний холецистит, жовчокам'яна хвороба, постхолецистектомічний синдром - 2-3 місяці; при необхідності курс можна повторити через 1 місяць.

    При дискінезіях жовчовивідних шляхів тривалість курсу лікування - 2-3 тижні.

    Для захисту клітин печінки після антибіотикотерапії та інших шкідливих впливів тривалість курсу - 2-4 тижні.

    Передозування.Випадки передозування не виявлені.

    Побічні ефекти.У виняткових випадках, у осіб з гіперчутливістю на будь-який компонент препарату, можливі алергічні реакції.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.Клінічно значуща взаємодія препарату Галстена® з іншими лікарськими засобами не встановлена. Препарат можна комбінувати з будь-якими лікарськими засобами та методами лікування.

    Термін придатності.3 роки.

    Умови зберігання.Зберігати в оригінальній картонній упаковці при температурі не вище 30 °С в недоступному для дітей місці.

    Упаковка. По 12 таблеток у блістері; по 1 або 2, або 3, або 4 блістери в картонній упаковці.

    Категорія відпуску. Без рецепта.


    ГАЛСТЕНА® так же ищут как:
    ГАЛСТЕНА® отзывы - инструкция ГАЛСТЕНА® - описание препарата ГАЛСТЕНА® - побочные эффекты ГАЛСТЕНА® - применение препарата ГАЛСТЕНА® - отзывы ГАЛСТЕНА® - описание ГАЛСТЕНА® - купить ГАЛСТЕНА® - подробная иформация ГАЛСТЕНА®

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100