Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    ГАЛСТЕНА®

    загрузка...

    Краплі для перорального застосування по 20 мл, або по 50 мл, або по 100 мл у флаконах


    Производитель:Ріхард Біттнер АГ


    Міжнародна назва:Comb drug


    ATC класифікація:


    Русское название:ГАЛСТЕНА


    для медичного застосування препарату

    ГАЛСТЕНА®

    (Galstena)

    Загальна характеристика:

    основні фізико-хімічні властивості: прозора жовтуватого відтінку рідина зі слабким специфічним запахом та ледь гіркуватим присмаком;

    склад:100 мл крапель містять Carduus D1 2 мл, Taraxacum D6 10 мл, Chelidonium D6 10 мл, Natrium sulfuricum D12 10 мл, Phosphorus D12 10 мл;

    допоміжні речовини: етиловий спирт 43 % за вагою.

    В 1 мл розчину міститься 25 крапель.

    Форма випуску. Краплі для перорального застосування.

    Фармакотерапевтична група. Комплексний гомеопатичний засіб. Код АТС А05ВА.

    Фармакологічні властивості.

    Фармакодинаміка.

    Препарат поєднує властивості гепатопротектора, холеретика та холекінетика, виявляє спазмолітичну та протизапальну дію на гепатобіліарну систему. Препарат сприяє нормалізації колоїдної стабільності жовчі, що є профілактикою каменеутворення.

    Фармакокінетика. Для гомеопатичних лікарських засобів не вивчається.

    Показання для застосування. Гострі та хронічні захворювання печінки та жовчовивідних шляхів. У комплексному лікуванні хронічного панкреатиту. Для захисту та відновлення печінки при застосуванні антибіотиків, протизастудних, знеболюючих, протизапальних та інших гепатотоксичних препаратів та алкоголю.

    Спосіб застосування та дози.

    Дорослі та підлітки: по 10 крапель препарату в чистому вигляді або розведеного в 1 столовій ложці води;

    діти 5-12 років: по 5-7 крапель препарату, розведених в 1 столовій ложці води;

    діти 2-4 роки: по 2-4 краплі препарату, розведених в 1 столовій ложці води;

    діти від народження до 1 року: по 1 краплі препарату, розведеній в 1 чайній ложці води або молока.

    Приймати препарат тричі на день.

    На початку лікування, а також у випадках, які вимагають швидкого послаблення симптомів, рекомендований прийом препарату кожні півгодини-годину до 8 разів на день, до покращання стану, але не більше 3-х діб, після чого приймати тричі на день.

    Для досягнення максимального ефекту рекомендується приймати Галстену® в проміжках між прийомами їжі (за 30 хвилин до або через 1 годину після їжі), потримати препарат деякий час у роті перед проковтуванням.

    Тривалість прийому: гепатит, гепатоз, цироз печінки - не менше 3 місяців. Хронічний холецистит, жовчокам'яна хвороба, постхолецистектомічний синдром - 2-3 місяці. При необхідності курс можна повторити через 1 місяць. При дискінезіях жовчовивідних шляхів тривалість курсу лікування -2-3 тижні. Для захисту клітин печінки після антибіотикотерапії та інших шкідливих впливів -2-4 тижні.

    Побічна дія.Не виявлена.

    Протипоказання. Відсутні.

    Передозування.До цього часу випадки передозування не відомі.

    Особливості застосування.

    Інформація щодо будь-якого ризику для плода та дитини від застосування препарату у період вагітності та лактації дотепер не зареєстрована. Препарат можна застосовувати при вагітності та лактації за наявності прямих показань.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Препарат можна комбінувати з будь-якими лікарськими засобами та методами лікування. При застосуванні Галстени® в комплексній терапії з іншими препаратами рекомендовано робити 20-хвилинну перерву між прийомом лікарських засобів.

    Умови та термін зберігання.5 років. Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

    Оскільки Галстена® містить рослинні природні компоненти, при зберіганні може спостерігатися незначна зміна смаку, прозорості або кольору розчину, що не призводить до зниження ефективності препарату.

    Зберігати в недоступному для дітей місці, в щільно закритому флаконі в оригінальній картонній упаковці, при температурі не вище 30 °С.

    Умови відпуску.Без рецепта.

    Упаковка. Флакони по 20, по 50 та по 100 мл з крапельним дозатором у картонній упаковці.

    Виробник.Ріхард Біттнер АГ.

    Адреса. Кернтнер Рінг 11-13,

    А-1010 Відень, Австрія.


    ГАЛСТЕНА® так же ищут как:
    ГАЛСТЕНА® отзывы - инструкция ГАЛСТЕНА® - описание препарата ГАЛСТЕНА® - побочные эффекты ГАЛСТЕНА® - применение препарата ГАЛСТЕНА® - отзывы ГАЛСТЕНА® - описание ГАЛСТЕНА® - купить ГАЛСТЕНА® - подробная иформация ГАЛСТЕНА®

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Вы можете выразить своё отношение к статье, используя один из социальных сервисов ниже


    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100