Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

ФІТОВАЛ

Если Вам понравилась информация про ФІТОВАЛ то нажмите на

Капсули № 60


Производитель:КРКА, д.д., Ново место


Міжнародна назва:Comb drug


ATC класифікація:A11AB


Русское название:ФИТОВАЛ


ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

приймати по 1 капсулі, тричі на добу, під час або після їди. Для зміцнення ослабленого та ушкодженого волосся достатньо 1-2 капсул на добу. Капсули слід застосовувати з невеликою кількістю води під час або після прийому їжі.

Капсули Фітовал рекомендується приймати протягом 2-3 місяців.

Побічні реакції. У людей з підвищеною чутливістю або при передозуванні препарату можуть виникати порушення травлення, реакції гіперчутливості (висип, свербіж).

Передозування.

При прийомі дуже великих доз препарату можливі металевий присмак у роті, головний біль, втомлюваність і порушення травлення. Лікування - симптоматичне.

Застосування у період вагітності та годування груддю.

Через брак досвіду не рекомендується призначати препарат вагітним і жінкам, які годують груддю.

Діти.Не рекомендується застосовувати препарат дітям до 15 років.

Особливості застосування.

Капсули Фітовал містять барвники Е 122, Е 124 та Е 151, що можуть провокувати алергічні реакції, включаючи астму. Найчастіше алергічні реакції спостерігаються у пацієнтів з підвищеною чутливістю до ацетилсаліцилової кислоти.

Перед супутнім застосуванням інших вітамінів, вітамінів з мінералами і/або препаратів, що містять мінерали, слід проконсультуватися з лікарем.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами

Не впливає на здатність керувати автомобілем та застосування інших механічних засобів.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодії.

Не рекомендується одночасно з капсулами Фітовал приймати тетрацикліни та антацидні препарати. При одночасному застосуванні мінералів і тетрациклінів зменшується їх абсорбція. Антацидні засоби знижують абсорбцію мінералів. Якщо одночасне лікування необхідно, інтервал між прийомом капсул і тетрациклінів або антацидів має бути не менше

3 год.

Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка.Даний препарат - це біологічне живлення для проблемного та пошкодженого волосся. Препарат містить цистин - найважливішу амінокислоту, необхідну для відновлення волосся, основні вітаміни, що діють як каталізатори у метаболічних процесах, які відбуваються в корінні волосся. До капсул також входять медичні дріжджі - природне джерело вітамінів групи В, мінералів та амінокислот.

Препарат зміцнює волосся, поліпшує його структуру, прискорює відновлення та запобігає надмірному випадінню волосся.

Фармакокінетика. Фармакокінетичні параметри не вивчались.

Фармацевтичні характеристики.

Основні фізико-хімічні властивості

Капсули червоного кольору. Капсули заповнені порошком від світло-коричневого до темно-коричневого кольору з видимими частинками.

Термін придатності. 2 роки.


Умови зберігання.

Зберігати при температурі не вище 25С у захищеному від вологи місці. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка.Капсули № 60 (по 10 капсул у блістері; 6 блістерів) у картонній коробці.

Категоріявідпуску. Без рецепта.

Виробник.КРКА, д.д., Ново место, Словенія.

Місцезнаходження. Шмар'єшка цеста 6, 8501 Ново место, Словенія.


ФІТОВАЛ так же ищут как:
ФІТОВАЛ отзывы - инструкция ФІТОВАЛ - описание препарата ФІТОВАЛ - побочные эффекты ФІТОВАЛ - применение препарата ФІТОВАЛ - отзывы ФІТОВАЛ - описание ФІТОВАЛ - купить ФІТОВАЛ - подробная иформация ФІТОВАЛ

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100