Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    Health Portal » Cправочник лекарств » ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА

    ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА

    загрузка...

    Збір по 1,5 г у фільтр-пакетах № 20


    Производитель:ЛЕРОС с.р.о.


    Міжнародна назва:Comb drug


    ATC класифікація:G02CX02


    Русское название:ФИТОКЛИМАН ПЛАНТА


    ІНСТРУКЦІЯ

    для медичного застосування препарату

    ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА

    (FYTOKLIMAN PLANTA)

    Загальна характеристика:

    основні фізико-хімічні властивості:cуміш подрібнених до певного ступеня частин рослин з ароматним специфічним запахом, до її складу входять оранжево-жовті пелюстки і шматочки листя, у цяточку, що просвічуються (Hyperici herba); маленькі сіро-зелені і жовто-зелені квіти і шматочки листя (Alchemillae herba); частини білих квітів і темно-зеленого листя (Crataegi folium cum flore); темно-зелене листя з характерними світлими прожилками (Betulae folium); частини рожево-червоних пелюстків і стебел з фіолетовим відтінком (Origani herba); частини сіро-зеленого листя з характерним лимонним запахом (Melissae herba); частини зелено-жовтих приквітників (Lupuli flos).

    склад: 1 фільтр-пакет містить 20% трави звіробою звичайного (Hyperici herba), 20% трави приворотня звичайного (Alchemillae herba), 20% квіток і листя глоду (Crataegi folium cum flore), 15% листя берези (Betulae folium), 10% трави материнки (Origani herba), 10% трави меліси (Melissae herba), 5% шишок хмелю (Lupuli flos).

    Форма випуску. Збір.

    Фармакотерапевтична група. Засоби, що застосовуються в гінекології. Код АТС G02СX02*.

    Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка. Суміш лікарських трав із заспокійливою, спазмолітичною, в'яжучою, сечогінною дією. Препарат виявляє властивості щодо зниження кров'яного тиску та має кардіотонічну дію, а також діє як жовчогінний, седативний, протизапальний засіб.

    Фармакокінетика. Не вивчалась.

    Показання для застосування.

    Легкі вегетоневротичні розлади в преклімактеричний і клімактеричний періоди (нервозність, дратівливість, депресія, припливи жару, розлади сну).

    Спосіб застосування та дози.

    1 фільтр-пакет заливають 250 мл окропу і настоюють протягом 10 хв у закритому посуді. Не кип'ятити. Потім відціджують. Приймати теплим 1 раз на добу перед сном, безпосередньо після приготування.

    Курс лікування становить 3-4 тижні.

    Побічна дія. У хворих з підвищеною чутливістю до окремих компонентів препарату можливі алергічні реакції. Оскільки препарат містить траву звіробою є можливість виникнення фоточутливості, тому слід уникати дії прямих сонячних променів.

    Протипоказання.Препарат протипоказаний при алергії на будь-який з його компонентів. У зв'язку з тим, що препарат містить траву звіробою, не вживати після трансплантації органів та ВІЛ-інфікованим особам, які приймають інгібітори протеази. Не рекомендується жінкам у період вагітності та годування груддю. Досвіду застосування у дітей немає.

    Передозування.Не спостерігалося.

    Особливості застосування. Невідомі.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами.До складу збору входить трава звіробою. Звіробій може посилювати дію деяких заспокійливих препаратів і антидепресантів, що приймаються одночасно. Препарат може знижувати дію антиретровірусних препаратів, що використовуються при лікуванні ВІЛ-позитивних пацієнтів. Знижує також активність циклоспоринів, варфарину, оральних контрацептивів, теофіліну, антиконвульсантів. Посилює дію серцевих глікозидів та інших антиаритмічних засобів.

    Умови та термін зберігання.

    Зберігати у сухому, недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25˚С, в оригінальній упаковці.

    Термін придатності - 2 роки.

    Умови відпуску. Без рецепта.

    Упаковка.По 1,5 г у фільтр-пакетах, по 20 фільтр-пакетів в коробці.

    Виробник.ЛЕРОС с.р.о. Чеська Республіка.

    LEROS s.r.o. Česká Republika.

    Адреса. Біля Народної галереї 470, 156 15 Прага 5, Чеська Республіка.

    U Národní galerie 470, 156 15 Praha 5, Česká Republika.


    ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА так же ищут как:
    ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА отзывы - инструкция ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА - описание препарата ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА - побочные эффекты ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА - применение препарата ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА - отзывы ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА - описание ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА - купить ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА - подробная иформация ФІТОКЛІМАН ПЛАНТА

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100