Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    Health Portal » Cправочник лекарств » ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С

    ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С


    загрузка...

    Розчин для ін'єкцій по 2,2 мл в ампулах № 5, № 5х20


    Производитель:Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ


    Міжнародна назва:Comb drug


    ATC класифікація:


    Русское название:ЭХИНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С


    для медичного застосування препарату

    ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С

    (ECHINACEA COMPOSITUM S)

    Загальна характеристика:

    основні фізико-хімічні властивості: прозорий, безбарвний розчин без запаху;

    склад: 2,2 мл містять: Echinacea D3 - 22 мкл, Aconitum napellus D3 - 22 мкл, Sanguinaria canadensis D4 - 22 мкл, Sulfur D8 - 22 мкл, Baptisia tinctoria D4 - 22 мкл, Lachesis

    mutus D10 - 22 мкл, Bryonia D6 - 22 мкл, Eupatorium perfoliatum D6 - 22 мкл, Pulsatilla pratensis D8 - 22 мкл, Hydrargyrum bichloratum D8 - 22 мкл, Thuja occidentalis D8 -

    22 мкл, Influenzinum-NosodeD13 - 22 мкл, Phosphorus D8 - 22 мкл, Cortisonum

    aceticum D13 - 22 мкл, Streptococcus haemolyticus-Nosode D18 - 22 мкл, Staphylococcus-Nosode D 18 - 22 мкл, Phytolacca americana D6 - 22 мкл, Pyrogenium-Nosode D198 -

    22 мкл, Zincum metallicum D10 - 22 мкл, Gelsemium sempervirens D6 - 22 мкл, Hepar sulfuris D10 - 22 мкл, Toxicodendron quercifolium D4 - 22 мкл, Arnica montana D4 -

    22 мкл, Acidum arsenicosum D8 - 22 мкл, Argentum nitricum D8 - 22 мкл, Euphorbium

    D6 - 22 мкл;

    допоміжні речовини: натрію хлорид, вода для ін'єкцій.

    Форма випуску. Розчин для ін'єкцій.

    Фармакотерапевтична група. Комплексний гомеопатичний препарат.

    Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка. Препарат імуномодулюючої, протизапальної та дезінтоксикаційної дії, яка базується на активації захисних сил організму і нормалізації порушених функцій за рахунок речовин рослинного, мінерального та тваринного походження, які входять до складу препарату.

    Фармакокінетика. Для гомеопатичних препаратів не визначається.

    Показання для застосування. Комплексне лікування гострих та хронічних запальних та гнійно-інфекційних захворювань слизових оболонок, внутрішніх органів і шкіри, що перебігають з вираженою інтоксикацією та частими рецидивами.

    Спосіб застосування та дози.Разова доза, яка водночас є добовою: дорослим і дітям віком від 12 років − 2,2 мл; дітям віком від 1 до 3 років − 0,6 мл, від 3 до 6 років − 1,0 мл, від 6 до 12 років − 1,5 мл. Застосовувати 1 − 3 рази на тиждень у вигляді внутрішньом'язових, підшкірних, внутрішньошкірних, а за необхідності - внутрішньовенних (струминно) ін'єкцій, а також в акупунктурні точки або перорально (розчинити разову дозу в 5 − 10 мл води та випити, затримуючи на декілька секунд у роті).

    При лікуванні дітей вміст ампули набирають в інсуліновий шприц, разову вікову дозу застосовують у вигляді внутрішньом'язових та підшкірних ін'єкцій або капають у рот, розчинивши в 5 мл води. Залишки зберігають у шприці в темному місці при кімнатній температурі та приймають разову вікову дозу перорально в зазначений термін.

    Курс лікування − 2−6 тижнів.

    Побічна дія. В окремих випадках можливі алергічні реакції (підвищене слиновиділення або реакції шкіри). У такому випадку прийом препарату треба тимчасово припинити до зникнення цих проявів.

    Протипоказання. Індивідуальна чутливість до компонентів препарату. Туберкульоз, лейкемія, СНІД.

    Передозування. Не відзначалось.

    Особливості застосування. В окремих випадках можливе підвищення температури тіла, що свідчить про активізацію захисних сил організму і не потребує припинення лікування.

    Питання про можливість застосування препарату при токсичному гепатиті, запальних хворобах сполучних тканин, розсіяному склерозі, вагітними та жінками, які годують груддю, вирішується індивідуально з урахуванням співвідношення ризик/користь.

    Досвід застосування у дітей віком до 1 року відсутній.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами.Сумісний з іншими лікарськими засобами. Якщо застосовуються лікарські засоби з вираженою гепатотоксичною дією, питання про одночасний прийом з препаратом ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С вирішується індивідуально.

    Умови та термін зберігання. Зберігати у зовнішній картонній коробці при температурі від 15 оС до 25 оС.

    Зберігати в місцях, недоступних для дітей!

    Термін придатності − 5 років.

    Умови відпуску.За рецептом.

    Упаковка. 5 ампул та 100 (5х20) ампул по 2,2 мл у картонній коробці.

    Виробник. Біологіше Хайльміттель Хеель ГмбХ.

    Адреса.Д-р Рекевег-штрасе 2-4, 76532 Баден-Баден, Німеччина.


    ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С так же ищут как:
    ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С отзывы - инструкция ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С - описание препарата ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С - побочные эффекты ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С - применение препарата ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С - отзывы ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С - описание ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С - купить ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С - подробная иформация ЕХІНАЦЕЯ КОМПОЗИТУМ С

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Вы можете выразить своё отношение к статье, используя один из социальных сервисов ниже


    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание всем - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100