болезни, препараты, здоровье, medicine, medicina, медицина, лечение, natural, при
       А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я


загрузка...
ЕХІНАЦЕЯ ГЕКСАЛ® ~ Cправочник лекарств

ЕХІНАЦЕЯ ГЕКСАЛ®

Рідина по 100 мл у флаконах № 1


Производитель:Салютас Фарма ГмбХ, Німеччина, підприємство компанії Гексал АГ/Рентшлер Фарма ГмбХ (виробництво in bulk)


Міжнародна назва:Echinacea purpurea**


ATC класифікація:L03AX13


Русское название:


ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

ЕХІНАЦЕЯ ГЕКСАЛ®

(ECHINACEA HEXAL®)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: прозора рідина від коричневого до червонувато-коричневого кольору;

склад: 100 мл рідини містять 75,6 мл соку свіжої квітучої трави ехінацеї пурпурової;

допоміжні речовини: етанол 22%.

Форма випуску. Рідина для перорального застосування.

Фармакотерапевтична група. Імуностимулятори. Цитокіни та імуномодулятори. Код АТС L03А Х14**.

Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка.Ехінацея Гексал® підвищує фагоцитарну активність нейтрофілів і макрофагів, стимулює активність інтерлейкінів. Комплекс діючих речовин індукує трансформацію В-лімфоцитів у плазматичні клітини, покращує функції Т-хелперів. Поліпшує обмінні процеси, особливо у печінці та нирках.

Фармакокінетика. Не досліджена.

Показання для застосування.Підтримуюча терапія при частих рецидивуючих інфекційних захворюваннях органів дихання та сечових шляхів. Підвищення ефективності захисних властивостей організму. Профілактика та лікування гострих респіраторних захворювань.

Спосіб застосування та дози. Дорослим і дітям після 12 років застосовувати по 2,75 мл (½ мірної скляночки) розчину 3 - 4 рази на добу. Тривалість застосування не повинна перевищувати 8 тижнів.

Побічна дія. Зустрічається дуже рідко. Можливі алергічні реакції, диспептичні явища, підвищена збудливість нервової системи.

Протипоказання. Препарат Ехінацея Гексал® не рекомендується застосовувати пацієнтам з відомою підвищеною чутливістю до діючої речовини або інших складових частин препарату, а також при туберкульозі, лейкозах, колагенозах, розсіяному склерозі, СНІДі, аутоімунних захворюваннях.

Передозування. Нині відомо єдине посилання у спеціальній літературі на розвиток реакцій підвищеної чутливості (у вигляді алергічних шкірних реакцій) щодо вживання препарату, який містить сік ехінацеї пурпурної.

Особливості застосування.Оскільки застосування препарату у лікуванні дітей остаточно не вивчене, не рекомендується призначати Ехінацею Гексал® дітям до 12 років.

Пацієнти, які мають хвороби печінки або пристрасть до алкоголю, повинні знати, що препарат Ехінацея Гексал® містить 22% етанолу. Кількість етанолу в одній дозі на прийом препарату відповідає одній чайній ложці вина.

Інформації щодо негативного впливу препарату Ехінацея Гексал® на організм вагітної жінки та в період годування груддю не існує.

Вплив препарату на здатність керувати транспортними засобами та працювати з потенційно небезпечними механічними пристроями.

У період лікування препаратом слід утримуватися від керування транспортними засобами та виконання іншої роботи, яка потребує підвищеної уваги, швидких психічних і рухових реакцій.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами.Невідома.

Умови та термін зберігання. Зберігати в недоступному для дітей, захищеному від світла місці при кімнатній температурі (не вище 25°С).

Термін придатності -5 років.

Відкритий флакончик слід використати протягом 4 тижнів.

Умови відпуску.Без рецепта.

Упаковка. По 100 мл у флаконі; по 1 флакону разом з мірною скляночкою у картонній упаковці.

Виробник.“Салютас Фарма ГмбХ”, Німеччина - підприємство компанії “Гексал АГ”, Німеччина.

Адреса.Salutas Pharma GmbH, Otto-von-Guericke-Allee 1, D-39179 Barleben.


ЕХІНАЦЕЯ ГЕКСАЛ® так же ищут как:
инструкция ЕХІНАЦЕЯ ГЕКСАЛ® , приминение ЕХІНАЦЕЯ ГЕКСАЛ® , препарат ЕХІНАЦЕЯ ГЕКСАЛ® , побочные эффекты ЕХІНАЦЕЯ ГЕКСАЛ® , применение препарата ЕХІНАЦЕЯ ГЕКСАЛ® , отзывы ЕХІНАЦЕЯ ГЕКСАЛ® , описание ЕХІНАЦЕЯ ГЕКСАЛ®




Другие новости по теме:
Оставьте свой отзыв
Ваше Имя:


Ваш E-Mail:



Код:

обновить, если не виден код


Введите код:


Администрация сайта не несет ответственности за информацию присланную к публикации. Публикуемые аудио-видеофайлы, программное обеспечение, графические и текстовые материалы предоставлены здесь только для ознакомления, все права на них принадлежат их владельцам.
Rambler's Top100