Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    ЕВКАЛІПТ

    загрузка...

    Настойка для зовнішнього та внутрішнього застосування по 25 мл у флаконах


    Производитель:ВАТ "Лубнифарм", м. Лубни, Полтавська обл.


    Міжнародна назва:Eucalyptus vitaminalis**


    ATC класифікація:R02AA20


    Русское название:ЭВКАЛИПТ


    Інструкція

    для медичного застосування препарату

    ЕВКАЛІПТ

    (Eucalypt)

    Загальна характеристика:

    основні фізико-хімічні властивості:прозора рідина зеленкувато-бурого кольору зі специфічним запахом. При зберіганні допускається випадання осаду;

    склад: 1 флакон містить настойки листя евкаліпта (1 : 5) - 25 мл;

    допоміжна речовина: спирт етиловий 70%.

    Форма випуску. Настойка для зовнішнього та внутрішнього застосування.

    Фармакотерапевтична група.Засоби, що застосовуються при захворюваннях горла. Різні антисептики. Код АТС R02А A20.

    Фармакологічні властивості.

    Фармакодинаміка.Евкаліпта настойка має у своєму складі дубильні речовини, елагову кислоту, флавоноїди, смоли, віск, ефірну олію, до складу якої входять різні терпенові сполуки, особливо активні до грампозитивних, грамнегативних мікроорганізмів, які згубно впливають на гриби та найпростіші. Евкаліпт пригнічує ріст золотистого стафілококу, ешерихій, туберкульозних мікобактерій, трихомонад, дизентерійної амеби. Основним компонентом ефірної олії є цинеолмоноциклічний терпен. Евкаліпта настойка має атисептичну, протизапальну і дезінфікуючу дію, яка зумовлена окиснювальним ефектом цинеолмоноциклічного терпена і протизапальним впливом, пов'язаним практично з усіма фізіологічно активними речовинами, які входять до її складу. Препарат виявляє також помірний седативний (заспокійливий) вплив.

    Фармакокінетика. Не вивчалась.

    Показання для застосування. Запальні захворювання верхніх дихальних шляхів, носоглотки та ротової порожнини (трахеїт, ларингіт, фарингіт, гінгівіт, стоматит), ушкодження шкіри (у тому числі інфіковані рани), а також легкі форми невротичних розладів (дратівливість, емоційна лабільність, порушення засинання та сну).

    Спосіб застосування та дози. Евкаліпта настойку приймають внутрішньо, а також застосовують для полоскання горла та парових інгаляцій.

    Дорослим рекомендується вживати внутрішньо по 15 - 30 крапель настойки 3 - 4 рази на день після їжі. Дітям старше 12 років з розрахунку 1 крапля на 1 рік життя 3 - 4 рази на день після їжі.

    Для полоскання розводять 10 - 15 крапель настойки у 200 мл теплої кип'яченої води.

    Парові інгаляції проводять за допомогою інгаляторів будь-якого типу, використовуючи евкаліпта настойку в нерозведеному стані або після попереднього розведення її водою (як для полоскання).

    Тривалість застосування препарату залежить від досягнутого лікувального ефекту і визначається індивідуально.

    Побічна дія. При підвищеній чутливості до препарату можуть виникнути алергічні реакції (почервоніння та висипи на шкірі, свербіж), іноді - контактний дерматит (в ділянці губ). При виражених реакціях застосування препарату припиняють.

    Протипоказання. Евкаліпта настойка протипоказана при індивідуальній непереносимості препарату.

    Оскільки до складу препарату входить етиловий спирт, настойку не рекомендується вживати внутрішньо дітям віком до 12 років і жінкам у періоди вагітності та годування груддю.

    Передозування.Не встановлено.

    Особливості застосування.Препарат містить спирт! При прийомі Евкаліпта настойки внутрішньо, слід утримуватись від керування транспортними засобами та роботи з потенційно небезпечними механізмами.

    Взаємодія з лікарськими засобами.Не встановлена.

    Умови та термін зберігання. Зберігати у захищеному від світла місці при температурі не вище 300С.

    Зберігати в недоступному для дітей місці.

    Термін придатності - 3 років.

    Умови відпуску. Без рецепта.

    Упаковка. По 25 мл у флаконах.

    Виробник. ВАТ “Лубнифарм”.

    Адреса. Україна, 37500, Полтавська обл., м.Лубни, вул. Петровського, 16.


    ЕВКАЛІПТ так же ищут как:
    ЕВКАЛІПТ отзывы - инструкция ЕВКАЛІПТ - описание препарата ЕВКАЛІПТ - побочные эффекты ЕВКАЛІПТ - применение препарата ЕВКАЛІПТ - отзывы ЕВКАЛІПТ - описание ЕВКАЛІПТ - купить ЕВКАЛІПТ - подробная иформация ЕВКАЛІПТ

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100