Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    Health Portal » Cправочник лекарств » БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ

    БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ

    загрузка...

    Супозиторії ректальні по 0,01 г № 5х2 у контурних чарункових упаковках


    Производитель:ВАТ "Нижфарм", м. Нижній Новгород


    Міжнародна назва:Bisacodyl


    ATC класифікація:A06AG02


    Русское название:БИСАКОДИЛ-НИЖФАРМ


    І Н С Т Р У К Ц І Я

    для медичного застосування препарату

    БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ

    (Bisacodyl-Nigpharm)

    Загальна характеристика:

    міжнародна назва: bisacodyl;

    основні фізико-хімічні властивості: супозиторії білого або білого з дещо жовтуватим відтінком кольору торпедоподібної форми;

    склад: 1 супозиторій містить бісакодилу - 0,01 г (10 мг);

    допоміжні речовини: основа для супозиторіїв - вітепсол.

    Форма випуску. Супозиторії ректальні.

    Фармакотерапевтична група. Проносний засіб. Код АТС А06А В02.

    Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка. Проносний засіб. Механізм дії пов'язаний із підвищенням секреції слизу, прискоренням та посиленням перистальтики внаслідок стимуляції чутливих нервових закінчень у слизовій оболонці товстої кишки. Препарат також посилює звільнення електролітів у порожнині кишечнику, що прискорює роботу останнього. Має вітрогінну дію. Ефект розвивається протягом однієї години після застосування препарату.

    Фармакокінетика. Бісакодил метаболізує у печінці до похідних фенолу. Приблизно 30 % введеної дози препарату сполучається з глюкуронатом і потім виводиться з сечею. Частина, яка залишилася у некон”югованому вигляді, виводиться з калом.

    Показання для застосування. Запори, зумовлені гіпотонією товстої кишки (у літніх пацієнтів, після оперативного втручання, пологів). Регулювання випорожнень при геморої, анальних тріщинах, проктиті, при підготовці до хірургічних операцій, інструментальних та рентгенологічних досліджень.

    Спосіб застосування та дози. Супозиторій звільняють від упаковки, розрізавши його ножицями по контуру супозиторія і вводять глибоко у пряму кишку. Дорослим та підліткам 15 - 18 років призначають по 1-2 супозиторія на день, дітям 8 - 14 років - по 1 супозиторію на день. Дітям 1-7 років під контролем лікаря - по 1/2 супозиторія на день.

    Побічна дія. При прийомі рекомендованих доз препарату побічна дія відмічається рідко. В окремих випадках можлива кишкова коліка, діарея, яка спричиняє надмірну втрату рідини та електролітів, результатом може бути слабкість у м'язах, судоми, гіпотонія.

    Протипоказання.Підвищена чутливість до компонентів препарату, кишкова непрохідність, гострі запальні захворювання органів черевної порожнини, гострий геморой, гострий проктит, спастичний запор.

    Передозування. При тривалому застосуванні високих доз препарату можливе подразнення товстої кишки, коліт, який супроводжується порушенням водно-електролітного балансу, зокрема гіпокаліємією, а також відчуттям печіння у прямій кишці. За наявності таких симптомів слід відмінити препарат.

    Осбливості застосування. З обережністю призначають препарат у період вагітності та годування груддю, а також пацієнтам із печінковою та/або нировою недостатністю. Не рекомендується застосування препарату більше 7 днів поспіль, оскільки постійний прийом Бісакодилу може призвести до звикання. У людей літнього віку через часте застосування препарату можлива астенія, ортостатична гіпотензія, розлад координації рухів. Незадовільна стимуляція акту дефекації препаратом може свідчити про органічну причину запора.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами.Препарат посилює дію серцевих глікозидів, збільшує калійуретичну дію глюкокортикостероїдів та діуретиків (фуросеміду, похідних тіазину).

    Умови та термін зберігання. Зберігати в сухому, недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 ºС. Термін придатності - 2 роки. Не застосовувати препарат після закінчення теміну придатності, зазначеного на упаковці.

    Умови відпуску. Без рецепта.

    Упаковка. 2 контурні чарункові упаковки по 5 супозиторіїв разом із листком-вкладишем у картонній коробці.

    Виробник. ВАТ “НИЖФАРМ”.

    Адреса. Російська Федерація. 603950, Нижній Новгород, ГСП-459, вул. Салганська, 7.


    БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ так же ищут как:
    БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ отзывы - инструкция БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ - описание препарата БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ - побочные эффекты БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ - применение препарата БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ - отзывы БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ - описание БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ - купить БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ - подробная иформация БІСАКОДИЛ-НИЖФАРМ

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100