Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

Health Portal » Cправочник лекарств » БРОНХИПРЕТ® ТП

БРОНХИПРЕТ® ТП

Таблетки, вкриті оболонкою, № 20, № 50, № 100


Производитель:Біонорика АГ


Міжнародна назва:Comb drug


ATC класифікація:R05X


Русское название:БРОНХИПРЕТ ТП


ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

Бронхипрет®ТП

(Bronchipret ®ТР)

Склад лікарського засобу:

діючі речовини: 1 таблетка містить

екстракту сухого трави чебрецю (4,0-8,0 : 1) (Herba Thymi vulgaris) 160 мг;

екстракту сухого коренів первоцвіту (5,3-7,8 : 1) (Radix Primulae) 60 мг;

допоміжні речовини: диметикон, лактози моногідрат, глюкоза, кремнію діоксид колоїдний безводний, целюлоза мікрокристалічна, магнію стеарат, гіпромелоза, м'яти перцевої аромат, повідон, кросповідон, пропіленгліколь, поліакрилатна дисперсія, сахарин натрію, тальк, рибофлавін Е 101, хлорофіл Е 141, титану діоксид Е 171.

Лікарська форма.Таблетки, вкриті оболонкою.

Назва і місцезнаходження виробника. Біонорика АГ, Керхенштейнерштрассе, 11-15, 92318, м. Ноймаркт, Німеччина.

Фармакотерапевтична група. Засоби, що застосовують при кашлі та застудних захворюванях. Код АТС R05C A10.

Рослинні компоненти, що входять до складу препарату, мають секретолітичні та бронхоспазмолітичні властивості.

Сапоніни з коренів первоцвіту виявляють секретолітичний ефект, що досягається переважно за допомогою рефлекторного механізму внаслідок подразнення чуттєвих нервових закінчень блукаючого нерва травного тракту. Ефірні олії та флавоноїди трави чебрецю чинять бронхоспазмолітичну і секретолітичну дію. Також був підтверджений антибактеріальний ефект препарату, зумовлений властивостями екстракту плюща та тимоловим компонентом ефірної олії з трави чебрецю.

Сапоніни плюща мають досить низький показник резорбції. Тимоловий компонент ефірної олії трави чебрецю виділяється переважно легенями. Флавоноїди (наприклад, апігенін, лютеолін) трави чебрецю розщеплюються кишковою флорою та добре всмоктуються в кров і виділяються або в незміненому вигляді, або у вигляді метаболітів, головним чином нирками.

Показання для застосування. Лікування запальних захворювань верхніх і нижніх дихальних шляхів, зокрема гострого та хронічного бронхіту, що супроводжуються утворенням мокротиння та кашлем.

Протипоказання. Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів препарату, а також до інших лікарських рослин родини губоцвітних, до берези, полину та селери. Дитячий вік до 12 років у зв'язку з відсутністю достатнього досвіду щодо застосування.

Особливі застереження. Через вміст лактози лікарський засіб не слід приймати хворим зі спадковою непереносимістю галактози, лактазною недостатністю або з порушенням всмоктування глюкози-галактози.

У випадку утруднення дихання, гарячки, виділення гнійного або кров'янистого мокротиння хворому слід звернутися до лікаря.

-Застосування у період вагітності або годування груддю. У зв'язку з відсутністю достатнього досвіду щодо застосування, препарат не рекомендується застосовувати в період вагітності та годування груддю.

-Здатність впливати на швидкість реакцій при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами. У рекомендованих дозах препарат не впливає на здатність керувати транспортом і працювати з механізмами.

Спосіб застосування та дози. Дорослі та діти віком від 12 років приймають по 1 таблетці три рази на день перед їдою.

Таблетки слід приймати не розжовуючи, з невеликою кількістю рідини.

Зазвичай курс лікування становить тиждень, та за необхідності більш тривалого лікування або якщо симптоми спостерігаються більше тижня, хворому слід звернутися до лікаря.

Передозування. Можливі шлункові розлади, блювання і діарея. Лікування симптоматичне.

Побічні ефекти. У поодиноких випадках можливі прояви підвищеної чутливості у вигляді шкірного висипу, шлункові розлади, наприклад, спазми, нудота та блювання, алергічні реакції, такі як утруднення дихання, кропив'янка, набряк обличчя, рота та/або глотки.

У разі виникнення будь-яких реакцій хворому слід припинити застосування препарату і звернутися до лікаря.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій. Взаємодія з іншими лікарськими засобами не спостерігалася. Можливе застосування у комбінації з антибактеріальними лікарськими засобами.

Термін придатності. 3 роки.Не застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Умови зберігання. Для захисту від впливу світла зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 ˚С. Зберігати в недоступному для дітей місці!

Упаковка. По 20 або 25 таблеток в блістерах № 20; 50 або 100 у картонній коробці.

Категорія відпуску. Без рецепта.


БРОНХИПРЕТ® ТП так же ищут как:
БРОНХИПРЕТ® ТП отзывы - инструкция БРОНХИПРЕТ® ТП - описание препарата БРОНХИПРЕТ® ТП - побочные эффекты БРОНХИПРЕТ® ТП - применение препарата БРОНХИПРЕТ® ТП - отзывы БРОНХИПРЕТ® ТП - описание БРОНХИПРЕТ® ТП - купить БРОНХИПРЕТ® ТП - подробная иформация БРОНХИПРЕТ® ТП

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100