Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    БІОЦИД

    загрузка...

    Розчин для зовнішнього застосування, водний по 250 мл або по 500 мл у контейнерах


    Производитель:Науково-виробниче підприємство "Біоцид", м. Київ


    Міжнародна назва:Comb drug


    ATC класифікація:D08A


    Русское название:БИОЦИД


    ІНСТРУКЦІЯ

    для медичного застосування препарату

    БІОЦИД

    (BIOCID)

    Загальна характеристика:

    основні фізико-хімічні властивості:опалесцююча рідина жовтуватого або рожевуватого кольору. Дозволяється випадіння осаду, який розчиняється при нагріванні до 50 °С;

    склад:100 мл розчину містить дезинфікуючий засіб «Гембар» 1 мл, ромашки екстракт 0,1 мл;

    допомiжнi речовини: пропіленгліколь, трилон Б, ароматизатор, вода очищена.

    Форма випуску. Водний розчин для зовнішнього застосування.

    Фармакотерапевтична група. Антисептичні та дезінфікуючі засоби.

    Код АТС D08A.

    Фармакологічні властивості.

    Фармакодинаміка. Наявність у складі засобу дезинфікуючого “Гембар” обумовлює протимікробні, противірусні та протигрибкові властивості. Екстракт ромашки забезпечує помірну місцеву протизапальну та ранозагоювальну дію. Інші складові частини є формоутворюючими та коригуючими.

    Фармакокінетика.Не вивчалась.

    Показання для застосування. Засіб призначений як антисептик для обробки шкіри операційного та ін'єкційного поля пацієнтів, ліктьових згинів донорів; для обробки рук хірургів та гігієнічної обробки рук.

    Спосіб застосування та дози.

    Гігієнічна обробка рукмедичного персоналу в лікувально-профілактичних закладах; для гігієнічної обробки рук медичних робітників дитячих дошкільних та шкільних закладів, закладів соцзабезпечення, працівників парфумерно-косметичних підприємств, підприємств харчової промисловості, підприємств суспільного харчування, об'єктів комунальних служб (у тому числі косметичних салонів): 3 мл засобу наносять на кисті рук і втирають у шкіру до висихання, з експозицією не менше 30 с.

    Обробка рук хірургів: перед застосуванням засобу кисті рук та передпліччя спочатку ретельно миють теплою проточною водою та туалетним милом протягом 2-х хв, висушують стерильною марлевою серветкою. Потім на кисті рук наносять 5 мл засобу і втирають його в шкіру рук та передпліч протягом 2,5 хв (підтримуючи шкіру рук у вологому стані); після цього знову наносять 5 мл засобу на кисті рук і втирають його у шкіру кистей рук та передпліч протягом 2,5 хв (підтримуючи шкіру рук у вологому стані). Загальний час обробки складає 5 хв.

    Обробка операційного поля: шкіру послідовно двічі протирають окремими стерильними марлевими тампонами, сильно змоченими засобом. Час витримки після закінчення обробки - 2 хв.

    Обробка ін'єкційного поля: шкіру протирають стерильним ватним тампоном, сильно змоченим засобом. Час витримки після закінчення обробки - одна хвилина.

    Побічна дія. Внаслідок підвищеної чутливості можуть спостерігатися шкірні алергічні реакції у вигляді почервоніння та висипу.

    Протипоказання. Підвищена чутливість до активних та допоміжних речовин, що входять до складу лікарського засобу. Не рекомендується застосовувати дітям віком до 2-х років.

    Передозування. Про випадки передозування не повідомлялося.

    Особливості застосування. Лікарський засіб призначений тільки для зовнішнього застосування. Слід дотримуватись правил особистої гігієни при роботі із препаратом. Не має особливих вказівок щодо застосування препарату дітьми, вагітними і жінками в період годування груддю.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Одночасне застосування розчину з іншими антисептичними засобами небажано. Діюча речовина антисептичного засобу «Гембар» не сумісна з милами та аніонактивними детергентами.

    Умови та термін зберігання. Зберігати у щільно закритому контейнері при температурі до 250 С у захищеному від світла і недоступному для дітей місці. Не заморожувати.

    Термін придатності - 2 роки.

    Умови відпуску. Без рецепта.

    Упаковка. Контейнери полімерні по 250 або 500 мл.

    Виробник. Науково-виробниче підприємство “Біоцид”.

    Адреса. 01010, Україна, м. Київ, вул. Анищенко, 8/23.


    БІОЦИД так же ищут как:
    БІОЦИД отзывы - инструкция БІОЦИД - описание препарата БІОЦИД - побочные эффекты БІОЦИД - применение препарата БІОЦИД - отзывы БІОЦИД - описание БІОЦИД - купить БІОЦИД - подробная иформация БІОЦИД

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100