Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

БІЦИЛІН®-3

Порошок для приготування суспензії для ін'єкцій по 600 000 ОД у флаконах у коробці


Производитель:ВАТ "Київмедпрепарат", м. Київ


Міжнародна назва:Comb drug


ATC класифікація:J01CE30


Русское название:БИЦИЛЛИН-3


ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

БІЦИЛІН®-3

(BICILLIN®-3)

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості: порошок білого або білого зі злегка жовтуватим відтінком кольору;

склад: 1 флакон містить бензатину бензилпеніциліну стерильного 200 000 ОД, бензилпеніциліну калієвої солі стерильної або бензилпеніциліну натрієвої солі стерильної 200 000 ОД та бензилпеніциліну новокаїнової солі стерильної 200 000 ОД.

Форма випуску.Порошок для приготування суспензії для ін`єкцій.

Фармакотерапевтична група.Пеніциліни, що чутливі до дії b-лактамаз. Код АТС J01C E30.

Фармакологічні властивості. Препарат справляє бактерицидну дію шляхом інгібування синтезу мукопептидів клітинної оболонки мікроорганізмів. До біциліну чутливі грампозитивні мікроорганізми:Staphylococcus spp. (крім продукуючих пеніциліназу), Streptococcus spp. (у т. ч. Streptococcus pneumoniae), Corynebacterium diphtheriae, Bacillus anthracis; грамнегативні:Neisseria gonorrhoae, Neisseria meningitidis, Аctinomyces israelii, а також Treponema spp., анаеробні спороутворюючі палички. До дії препарату стійкі більшість грамнегативних бактерій, мікобактерії, гриби, віруси, найпростіші.

Біцилін - форма бензилпеніциліну пролонгованої дії. При внутрішньом'язовому введенні препарат утворює депо у м'язовій тканині. В перші години після ін'єкції утворюється високий рівень бензилпеніциліну у крові. Біцилін добре розподіляється у тканинах і рідинах організму. Препарат виявляється у високих концентраціях в печінці, нирках, легенях, слизових оболонках, має здатність проникати у фібринозні тканини. Біцилін переважно виводиться із сечею у біологічно активній формі (50-70%), у незначних кількостях - зі слиною, потом, молоком, жовчю.

Показання для застосування.Лікування інфекцій, спричинених чутливими до бензилпеніциліну мікроорганізмами, у випадках, коли необхідне тривале підтримування постійної концентрації препарату у крові: лікування стрептококових фарингітів і тонзилітів, бешихи, сифілісу; а також для профілактики загострення ревматизму.

Спосіб застосування та дози.Препарат призначають тільки дорослим! Перед введенням необхідно провести попередню внутришньошкірну пробу на переносимість препарату.

Біцилін®-3 вводять тільки внутрішньом'язово! Внутрішньовенне введення препарату заборонено! Суспензію готують стерильно, безпосередньо перед застосуванням. У флакон додають 5-6 мл 0,9% розчину натрію хлориду або стерильної води для ін'єкцій, або 0,25-0,5% розчину новокаїну, перемішують до утворення рівномірної суспензії та вводять глибоко внутрішньом'язово у верхній зовнішній квадрант сідничного м'яза (2 ін`єкції роблять в різні сідниці). Препарат дорослим у дозі 600 000 ОД вводять 1 раз у 6 днів. Зазвичай тривалість лікування становить від 3 до 12 місяців в залежності від тяжкості захворювання.

Перед введенням суспензії Біциліну®-3 необхідно переконатися, що голка не потрапила у кровоносну судину. Якщо з'являється кров, голку необхідно витягнути і ін'єкцію провести в іншому місці.

Побічна дія. При застосуванні Біциліну®-3 можуть виникати місцеві та генералізовані алергічні реакції: стоматит, глосит, кропив'янка, гарячка, артралгії, ангіоневротичний набряк, поліморфна еритема, анафілактичний шок.

Хворі, в яких були відмічені незвичні реакції на препарат, повинні знаходитись під постійним і безпосереднім наглядом лікаря до повного зникнення реактивних явищ. У тяжких випадках призначають

- ін'єкції атропіну 0,1% - 0,5-0,6 мл;

- вдихання нашатирного спирту;

- ін'єкції 0,1% адреналіну - 1 мл або ефедрину 5% - 1 мл;

- ін'єкції 2% супрастину - 1-2 мл.

Протипоказання.Протипоказанням до застосування Біциліну®-3 є індивідуальна підвищена чутливість до пеніцилінів і новокаїну, бронхіальна астма та інші алергічні захворювання.

Особливості застосування.При призначенні Біциліну®-3 необхідно з'ясовувати, чи не відмічались реакції на препарати групи пеніциліну при їх попередньому застосуванні.

Пацієнтам, схильним до алергічних реакцій, препарат призначають з обережністю. При появі ознак алергічних реакцій Біцилін®-3 слід відмінити та призначити відповідну терапію.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами.Не слід змішувати суспензію Біциліну®-3 з іншими ін'єкційними розчинами. Не рекомендується поєднувати введення препарату із застосуванням індометацину, фенілбутазолу та саліцилатів. З обережністю призначають при підвищеній чутливості до цефалоспоринових антибіотиків (через можливу перехресну алергію).

Умови та термін зберігання.Зберігати в недоступному для дітей, сухому, захищеному від світла місці при температурі від 15 °С до 25 °С.

Термін придатності - 3 роки.

Умови відпуску.За рецептом.

Упаковка.По 600 000 ОД у флаконах.

Виробник. ВАТ «Київмедпрепарат».

Адреса.Україна, 01032, м. Київ, вул. Саксаганського, 139;

тел./факс: (044) 486-31-84; 486-14-74.


БІЦИЛІН®-3 так же ищут как:
БІЦИЛІН®-3 отзывы - инструкция БІЦИЛІН®-3 - описание препарата БІЦИЛІН®-3 - побочные эффекты БІЦИЛІН®-3 - применение препарата БІЦИЛІН®-3 - отзывы БІЦИЛІН®-3 - описание БІЦИЛІН®-3 - купить БІЦИЛІН®-3 - подробная иформация БІЦИЛІН®-3

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100