Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    Health Portal » Cправочник лекарств » АНАЛЬГІН ДЛЯ ДІТЕЙ

    АНАЛЬГІН ДЛЯ ДІТЕЙ

    загрузка...

    Супозиторії ї ректальні по 0,1 г № 10 (5х2) у контурних чарункових упаковках


    Производитель:ЗАТ "Лекхім-Харків", м. Харків


    Міжнародна назва:Metamizole sodium


    ATC класифікація:N02BB02


    Русское название:АНАЛЬГИН ДЛЯ ДЕТЕЙ


    для медичного застосування препарату

    Анальгін для дітей

    (Analgin for children)

    Загальна характеристика:

    міжнародна та хімічна назви:метамізол натрію; ([(1,5-диметил-3-окси-2-феніл-2,3-дигідро-1Н-піразол-4-іл)-N-метиламіно]метансульфонат натрію);

    основні фізико-хімічні властивості:супозиторії від білого до білого з жовтуватим або кремуватим відтінком кольору, сигароподібної форми, на поверхні супозиторія допускається білий наліт;

    склад:1 супозиторій містить метамізолу натрію 0,1 г або 0,25 г;

    допоміжні речовини: твердий жир.

    Форма випуску.Супозиторії ректальні.

    Фармакотерапевтична група. Аналгетики та антипіретики. Код АТС N02B B02.

    Фармакологічні властивості.Анальгін для дітей - ненаркотичний аналгетик-антипіретик. Чинить аналгетичну, протизапальну та жарознижувальну дію. Аналгетичний ефект зумовлений пригніченням біосинтезу ендогенних субстанцій, які беруть участь у формуванні больових реакцій (брадикініни, простагландини та ін.) Анальгін запобігає проведенню больових імпульсів по нервових волокнах і підвищує поріг збудженості на рівні таламуса. Механізм антипіретичної дії зумовлений зменшенням утворення та вивільнення речовин з нейтрофільних гранулоцитів.

    Показання для застосування.При болях різного походження (головний, зубний біль, біль при опіках, невралгії, радикуліти, міозити, у післяопераційному періоді), при високій температурі тіла.

    Спосіб застосування та дози.Ректально. Віком від 6 місяців до 1 року - ½ супозиторія
    з 0,1 г анальгіну; від 1 року до 3 років - 1 супозиторій з 0,1 г анальгіну; від 4 до 7 років -
    2 супозиторії з 0,1 г анальгіну або 1 супозиторій з 0,25 г анальгіну; від 8 до 14 років -
    1-2 супозиторії з 0,25 г анальгіну. Після застосування супозиторіїв дитині необхідно протягом 30 хвилин знаходитись у положенні лежачи. Супозиторії застосовують від 1-2 до 3-4 разів на добу. Тривалість лікування не повинна перевищувати 3-х діб.

    Побічна дія.Можливе пригнічення кровотворення (гранулоцитопенія, агранулоцитоз). Можливі алергічні реакції аж до розвитку анафілактичного шоку. Побічна дія при ректальному застосуванні анальгіну зменшується.

    Передозування.Передозування препарату може призвести до порушення кровотворення.

    Протипоказання.Застосування анальгіну протипоказане дітям до 3-х місяців, при підвищеній чутливості до препарату, яка проявляється у вигляді шкірних та інших реакцій, бронхоспазмі, порушеннях кровотворення, при виражених порушеннях функції печінки і нирок, дефіциті глюкозо-6-фосфатдегідрогенази.

    Особливості застосування.Тривале лікування анальгіном потрібно проводити під контролем клітинного складу крові.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Анальгін може посилювати дію препаратів, які пригнічують кровотворення.

    Умови та термін зберігання.В сухому, захищеному від світла місці, при температурі від +8 до +15 0С. Зберігати в недоступному для дітей місті .Термін зберігання - 3 роки.

    Умови відпуску. За рецептом.

    Упаковка.10 (5х2) супозиторіїв у контурних чарункових упаковках.

    Виробник.ЗАТ «Лекхім-Харків».

    Адреса.Україна, 61115м. Харків, вул. 17-го Партз'їзду, 36.


    АНАЛЬГІН ДЛЯ ДІТЕЙ так же ищут как:
    АНАЛЬГІН ДЛЯ ДІТЕЙ отзывы - инструкция АНАЛЬГІН ДЛЯ ДІТЕЙ - описание препарата АНАЛЬГІН ДЛЯ ДІТЕЙ - побочные эффекты АНАЛЬГІН ДЛЯ ДІТЕЙ - применение препарата АНАЛЬГІН ДЛЯ ДІТЕЙ - отзывы АНАЛЬГІН ДЛЯ ДІТЕЙ - описание АНАЛЬГІН ДЛЯ ДІТЕЙ - купить АНАЛЬГІН ДЛЯ ДІТЕЙ - подробная иформация АНАЛЬГІН ДЛЯ ДІТЕЙ

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100