Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.
  • Место свободно
  • Место свободно

АМБРОКСОЛ

Если Вам понравилась информация про АМБРОКСОЛ то нажмите на

Таблетки по 30 мг № 20


Производитель:Ліва Хелтхкер Лтд


Міжнародна назва:Ambroxol


ATC класифікація:R05CB06


Русское название:АМБРОКСОЛ


ІНСТРУКЦІЯ

для медичного застосування препарату

АМБРОКСОЛ

(AMBROXOL)

Загальна характеристика:

міжнародна та хімічна назви: ambroxol; транс-4-[(2-аміно-3,5-дибромо-бензил) аміно) циклогексанол гідрохлорид];

основні фізико-хімічні властивості: круглі, білі таблетки з розподільчою рискою з одного боку;

склад: 1 таблетка містить амброксолу гідрохлориду - 30 мг;

допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, кроскармелоза натрію, кремнію діоксид колоїдний, магнію стеарат.

Форма випуску. Таблетки.

Фармакотерапевтична група. Муколітичні засоби. Код АТС R05C B06.

Фармакологічні властивості.

Фармакодинаміка. Амброксол збільшує секрецію дихальних шляхів, посилює виділення легеневого сурфактанта і стимулює циліарну активність. Це призводить до поліпшення відділення слизу та його виведення (мукоциліарний кліренс). Активація секреції рідини і збільшення мукоциліарного кліренсу полегшують виведення слизу та зменшують кашель.

Фармакокінетика. Абсорбція всіх оральних форм амброксолу швидка і достатньо повна, з лінійною залежністю у терапевтичному діапазоні. Максимальні рівні у плазмі досягаються через 0,5 - 3 год. У плазмі в терапевтичному діапазоні приблизно 90% препарату зв'язується з протеїнами.

При оральному, внутрішньовенному та внутрішньом'язовому введеннях розподіл амброксолу з крові у тканини швидкий і різко виражений, з високою концентрацією активної речовини у легенях.

Період напіввиведення з плазми становить 7 - 12 год; кумуляція не виявлена. При оральному застосуванні майже 30% препарату екскретується з калом. Амброксол метаболізується, в основному, в печінці шляхом кон'югації. Загальна ренальна екскреція становить приблизно 90%.

Показання для застосування. Секреторна терапія при гострих та хронічних бронхопульмональних захворюваннях, пов`язаних із порушеннями бронхіальної секреції та ослабленням просування слизу.

Спосіб застосування та дози. Для досягнення успішного лікування рекомендується такий режим прийому Амброксолу.

Дорослі та діти старше 12 років: по 1 таблетці 3 рази на день.

Терапевтичний ефект може бути досягнутий при призначенні 2 таблеток двічі на день.

Таблетки слід приймати після їжі та запивати водою. Тривалість лікування - від 4 до 14 діб залежно від симптоматики.

Побічна дія. Як правило, Амброксол добре переноситься хворими. Але іноді можуть виникати побічні реакції з боку шлунково-кишкового тракту: нудота, блювання, диспепсія; зрідка спостерігаються алергічні реакції у вигляді шкірних висипань.

Є відомості про поодинокі випадки дуже гострих анафілактичних реакцій, проте їх відношення до Амроксолу не доведено.

Протипоказання. Гіперчутливість до амброксолу або інших компонентів препарату. Діти до 12 років.

Передозування. На сьогодні немає повідомлень щодо симптомів передозування у людей. У разі виникнення таких симптомів потрібне симптоматичне лікування.

Особливості застосування.

Вагітність і лактація. Доклінічні вивчення, як і екстенсивне клінічне дослідження після 28-го тижня вагітності, не виявили доказів шкідливих ефектів під час вагітності. Однак мають місце звичайні застереження стосовно застосування лікарських засобів у період вагітності, особливо у першому триместрі.

Амброксол проникає у грудне молоко, проте дані, що його застосування у терапевтичних дозах впливає на дитину, відсутні, але під час лікування Амброксолом треба припинити годування груддю.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Застосування Амброксолу разом з антибіотиками (амоксицилін, цефуроксим, еритроміцин, доксициклін) призводить до виникнення високих концентрацій антибіотиків у тканинах легенів.

Немає повідомлень щодо клінічних небажаних взаємодій з іншими медичними препаратами. Не рекомендується одночасне застосування з лікарськими засобами, що мають протикашльову активність (наприклад, кодеїнвмісні протикашльові засоби).

Умови та термін зберігання. Зберігати у недоступному для дітей, сухому місці, при кімнатній температурі. Термін зберігання - 3 роки.


АМБРОКСОЛ так же ищут как:
АМБРОКСОЛ отзывы - инструкция АМБРОКСОЛ - описание препарата АМБРОКСОЛ - побочные эффекты АМБРОКСОЛ - применение препарата АМБРОКСОЛ - отзывы АМБРОКСОЛ - описание АМБРОКСОЛ - купить АМБРОКСОЛ - подробная иформация АМБРОКСОЛ

Рейтинг:
 (голосов: 0)
« Назад
Рекомендуем также:

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
Текст:
Введите код: *

Это интерестно!
загрузка...
Для пользователей
Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
Rambler's Top100