Полезное для всех


Важное!

УВАГА! Інформація, опублікована на цьому сайті є довідковою або популярною. Лікування а також вживання лікарських препаратів вимагають знання історії хвороби і безпосереднього обстеження лікарем. Ми рекомендуємо Вам, для виключення випадків непорозуміння, з питань застосування лікування звернутися до лікаря.

    АЛЕРГОКРОМ

    загрузка...

    Краплі очні, 20 мг/мл по 10 мл у флаконах-крапельницях №1


    Производитель:УРСАФАРМ Арцнайміттель ГмбХ і Ко. КГ


    Міжнародна назва:Cromoglicic acid


    ATC класифікація:S01GX01


    Русское название:АЛЛЕРГОКРОМ


    для медичного застосування препарату

    АЛЕРГОКРОМ

    (ALLERGOCROMâ)

    Склад:

    діюча речовина:1 мл розчину містить 20 мг кромоглікату натрію;

    допоміжні речовини: бензалконію хлорид (консервант), динатрію едетат, глюкози моногідрат, вода для ін'єкцій.

    Лікарська форма. Краплі очні.

    Фармакотерапевтична група. Засоби, що застосовуються в офтальмології. Протиалергічні засоби. Код АТС S01G X01.

    Клінічні характеристики.

    Показання.

    Гострий та хронічний алергічний кон'юнктивіт, у т.ч. сінний кон'юнктивіт та весняний кератокон'юнктивіт.

    Протипоказання.

    Гіперчутливість до кромоглікату натрію та будь-яких інших компонентів препарату.

    Спосіб застосування та дози.

    Препарат слід закапувати дорослим та дітям віком від 1 року по 1 краплині у кожне око 4 рази на добу. В окремих гострих випадках препарат можна закапувати частіше - по 1 краплі до 6 - 8 разів на добу. При покращанні стану частоту закапування можна зменшити. Але лікування препаратом Алергокром необхідно продовжувати до припинення контакту пацієнта з алергеном, який викликав захворювання.

    Побічні реакції.

    У поодиноких випадках повідомлялось про реакції підвищеної чутливості, які полягали у виникненні печіння в очах, набряку кон'юнктиви, відчутті чужорідного тіла в оці, а також у підвищенні припливу крові до кон'юнктиви (кон'юнктивальна гіперемія). У цілому ці прояви зникають спонтанно.

    Очні краплі Алергокром в якості консерванту містять бензалконію хлорид, який може спричиняти побічні ефекти, подібні до підвищення чутливості та зміни смаку.

    Передозування.

    Про випадки передозування відомості відсутні. Специфічне лікування таких випадків не відоме.

    Застосування у період вагітності або годування груддю.

    До цього часу не було одержано жодних даних про шкідливий вплив кромоглікату натрію на плід, проте клінічних даних для остаточної оцінки безпеки застосування препарату у період вагітності недостатньо. Тому при призначенні препарату, особливо у перший триместр вагітності, лікарю слід ретельно зважити переваги та ризики його застосування.

    Оскільки кромоглікат натрію потрапляє у материнське молоко у незначній кількості, будь-які токсичні прояви, зумовлені застосуванням препарату, є малоймовірними. Але з міркувань безпеки протягом періоду годування груддю очні краплі Алергокром можна застосовувати лише після відповідної оцінки ризику його застосування.

    Діти.

    Застосування препарату Алергокром для лікування дітей віком від 1 року можливе у випадку, якщо, на думку лікаря, очікуваний лікувальний ефект перевищує ризик розвитку можливих побічних ефектів.

    Особливості застосування.

    Протягом лікування препаратом не можна користуватись контактними лінзами. Якщо лікар у виняткових випадках дозволяє носити контактні лінзи, необхідно знімати тверді контактні лінзи перед закапуванням крапель та одягати їх знову лише через 15 хвилин після закапування. Користуватись м'якими контактними лінзами під час лікування категорично не дозволяється, оскільки до складу препарату входить бензалконію хлорид.

    Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами.

    Безпосередньо після застосування очних крапель Алергокром протягом нетривалого часу спостерігається тимчасове погіршення зору, що впливає на швидкість реакції. Тому після закапування препарату при необхідності керувати автотранспортом або працювати з іншими механізмами слід зачекати декілька хвилин.

    Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші форми взаємодії.

    Відомості відсутні.

    Фармакологічні властивості.

    Фармакодинаміка. Кромоглікат натрію стабілізує мембрани тучних клітин після того, як вони піддавались дії антигенів, і, таким чином, запобігає дегрануляції і вивільненню різних хімічних медіаторів, які опосередковують прямі алергічні реакції типу І або запальні реакції типу ІV.

    Окрім інших механізмів дії, кромоглікат натрію має властивості антагоніста кальцію. Кромоглікат натрію блокує кальцієві канали, зв'язані із IgE-рецепторами, і, отже, блокує проникнення кальцію у клітини, що звичайно відбувається після його зв'язування з IgE. У результаті пригнічується дегрануляція гладких клітин і не відбувається вивільнення гістаміну.

    Фармакокінетика. Механізм метаболізму кромоглікату натрію досі не підтверджений. Кромоглікат натрію виводиться із жовчю та сечею рівною мірою.

    Оскільки кромоглікат натрію характеризується низькими значеннями системної абсорбції, для досягнення та підтримання терапевтичного ефекту препарату необхідно одержання його ефективних концентрацій у цільовому органі, які досягаються після місцевого застосування.

    Крім того, із-за низької розчинності у ліпідах кромоглікат натрію не здатний проходити крізь більшість фізіологічних мембран, наприклад гематоенцефалічний бар'єр.

    Фармацевтичні характеристики.

    Основні фізико-хімічні властивості:прозорий розчин від безбарвного до світло-жовтого кольору.

    Несумісність.

    Не відома.

    Термін придатності.

    Термін придатності - 3 роки. Препарат не слід застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

    Після відкриття флакона використовувати препарат не більше 6 тижнів.

    Умови зберігання.

    Зберігати при температурі не вище 25оС, у недоступному для дітей місці.

    Упаковка.

    По 10 мл очних крапель у флаконах-крапельницях, закритих ковпачками з контролем першого розкривання. Флакон вміщують у картонну коробку.

    Категорія відпуску. За рецептом.

    Виробник. УРСАФАРМ Арцнайміттель ГмбХ і Ко. КГ

    Місцезнаходження. D-66129, Саарбрюкен, Німеччина.

    Дата останнього перегляду.


    АЛЕРГОКРОМ так же ищут как:
    АЛЕРГОКРОМ отзывы - инструкция АЛЕРГОКРОМ - описание препарата АЛЕРГОКРОМ - побочные эффекты АЛЕРГОКРОМ - применение препарата АЛЕРГОКРОМ - отзывы АЛЕРГОКРОМ - описание АЛЕРГОКРОМ - купить АЛЕРГОКРОМ - подробная иформация АЛЕРГОКРОМ

    Рейтинг:
    « Назад
    Рекомендуем также:
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Здоровье - это главное богатство человека, это жизнь! С этим трудно поспорить. Не будет здоровья - не надо ни денег, ни друзей, ни работы и карьеры, ничего-ничего. Поэтому первое, с чего надо начать свое пожелание имениннику - это, конечно, здоровье. Ведь часто мы даже не осознаем насколько оно важно, и задумываемся о здоровье только тогда, когда заболело там и сям.
    Translate site
    English French German Italian Portuguese Russian Spanish
    Это интерестно!
    загрузка...
    Для пользователей
    Вся информация - только для ознакомительных целей. Администрация сайта не несет ответственности за возможные погрешности или неточности в описаниях или инструкциях, а так же неверное применение лекарственных препаратов потребителями. По всем вопросам вашего здоровья и их симптомах обращайтесь к Вашему врачу!
    Проследить за всеми новостями мы не можем, так как новости берутся из открытых источников. Если вы считаете, что новость нарушает ваши права на авторство или дизайн, то обратитесь к администрации данного ресурса.
    Портал о здоровом образе жизни 2008 - 2011 а так же
    Rambler's Top100