medicine, medicina, медицина, лечение, natural, при
Вход на сайт
Имя пользователя :
Пароль :
 

Восстановление пароля



В Україні стартував проект “Національна медична премія”

В Україні стартував національний проект “Національна медична премія”.
Як повідомили УНІАН в прес-службі Міністерства охорони здоров’я України, ця подія стане щорічним публічним заходом, який визначить кращих практикуючих лікарів, державні і недержавні медичні заклади і установи України шляхом проведення багаторівневої оцінки номінантів.
Основним завданням премії є підвищення авторитету та поваги до професії лікаря, а також створення переліку кращих лікарів, клінік, лабораторій та установ, що надають медичні послуги в національному масштабі, для усіх регіонів країни.
Національна медична премія проводитиметься для спеціалістів галузі: медичних фахівців – лікарів; медичних клінік; діагностичних лабораторій; адміністраторів і керівників охорони здоров`я; виробників медичної продукції; фахівців з розробки і впровадження медичного устаткування або лікарських препаратів; пацієнтів.
Оцінка номінантів проводиться членами експертної, академічної рад та журі. Визначення переможців премії та підтвердження вибору переможців в номінаціях, підбиття підсумків проведення Національної медичної премії відбудеться на засіданні Опікунської ради премії.
Нагородження переможців в номінаціях премії буде проводитись щорічно у третій тиждень червня, напередодні Дня медичного працівника.
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Другие новости по теме:
26 мая 2009   
Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.
Публикуемые аудио-видеофайлы, программное обеспечение, графические и текстовые материалы предоставлены здесь только для ознакомления, все права на них принадлежат их владельцам.
Rambler's Top100